ΠΟΣΕ- ΙΚΑ Συμμετέχει μαζικά στην 48ωρη απεργία

Η ΠΟΣΕ- ΙΚΑ συμμετέχει μαζικά στο τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων με σαρανταοκτάωρη (48ωρη) Γενική Απεργία αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, που πραγματοποιούν οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.

Τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο και στα οποία συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, με τη Συγκυβέρνηση και την Τρόικα είναι η «ταφόπλακα» της ελληνικής Κοινωνίας. Αυτή η Κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να πάρει τέτοια μέτρα. Απαιτούμε την ανατροπή της πολιτικής του μνημονίου τώρα και της Συγκυβέρνησης που την υπηρετεί. Είναι η ώρα να μιλήσει ο λαός.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά, αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις/Συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια (από τα κατά τόπους Εργατικά Κέντρα και Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.) και στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις/Συλλαλητήρια της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθούν:

1. Την Παρασκευή και το Σάββατο, στο Σύνταγμα στις 11.00 το πρωί.

2. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα έξω από τη Βουλή.

Διευκρινίζεται ότι η δεύτερη μέρα απεργίας στο Δημόσιο αφορά τις Υπηρεσίες που λειτουργούν ημέρα Σάββατο.

Όλοι

Στις Απεργιακές Συγκεντρώσεις, Παρασκευή και Σάββατο, στις 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα

Στο Συλλαλητήριο την Κυριακή στις 5:00 μ.μ. έξω από τη Βουλή

Προσυγκέντρωση 10.00 πμ στα γραφεία του Συλλόγου (Στουρνάρη 30) την Παρασκευή 10/2/2012.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                    Η Γ.Γραμματέας

Νίκος Χατζόπουλος      Ιωάννα Τσιαπαρίκου

One thought to “ΠΟΣΕ- ΙΚΑ Συμμετέχει μαζικά στην 48ωρη απεργία”

  1. Έλληνες ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΛΟΓΙΑ και βγείτε από τα σπίτια σας ΤΩΡΑ! Ο μη έχων δεν φοβάται την υποτίμηση της δραχμής! ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ!!! Πριν πεινάσουν τα παιδιά μας και άλλο, ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!! Η ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ την Κυριακή θα ψηφίσει τα ΠΑΝΤΑ, είναι συμφωνημένο! ΕΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ! Το μισθό τους δεν πειράξαν ΚΑΘΟΛΟΥ. Κρυφές δαπάνες και κονδύλια ακόμα έχουν τα κόμματα. Οι γέροι μας θέλουν να πεθάνουν… ΣΤΑ ΟΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!! ΦΩΤΙΑ!!!! Δείτε πόσο απίστευτοι είναι: http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/2012/02/ntokoymento.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *