Αγωνιστικό μέτωπο γιατρών ΠΙΣ.Ψευδαισθήσεις δεν μπορούν να υπάρχουν πια.

Οι διαδικασίες της εκλογικοαπολογιστικής ΓΣ του ΠΙΣ θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με τις διαδικασίες “έγκρισης” του νέου καταστροφικού μνημόνιου από τους εταίρους της τρικομματικής συγκυβέρνησης.
Η θα αντισταθούμε και θα ανατρέψουμε τα σχέδια τους, η το επαγγελματικό και επιστημονικό μας μέλλον θα είναι ζοφερό μαζί με το μέλλον όλου του λαού μας και της χώρας.
Σήμερα δεν μπορείς να αποδέχεσαι η να ανέχεσαι τις καταστροφικές μνημονιακές επιλογές και να θέλεις να υπηρετήσεις αποτελεσματικά τα συμφέροντα των γιατρών που προσπαθούν να επιβιώσουν σαν μισθωτοί η αυτοαπασχολούμενοι.
Ο ενωτικός, αγωνιστικός προσανατολισμός του ιατρικού κινήματος και του ΠΙΣ είναι η μόνη ελπίδα για να σώσουμε ότι σώζεται.
Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ είναι αποτέλεσμα των αγωνιστικών, ενωτικών, ριζοσπαστικών διαδικασιών που χαρακτήρισαν τους αγώνες των γιατρών όλης της χώρας.
Η ενίσχυση του θα αποτελέσει επιβεβαίωση και επιδοκιμασία του νέου πνεύματος που επικράτησε στο ιατρικό κίνημα τα τελευταία χρόνια.
Η ευρύτητα του ΜΕΤΩΠΟΥ, η αγωνιστική, ανιδιοτελής και πρωτοπόρα δράση όσων το συναποτελούν και το στηρίζουν, ο τρόπος που αξιοποίησαν σε όφελος των αγωνιζόμενων γιατρών τις θέσεις ευθύνης σε ΠΙΣ, ΟΕΝΓΕ, ιατρικούς συλλόγους και κλαδικά σωματεία και ομοσπονδίες , αποτελούν εγγύηση για τη συνέχεια.

Όσοι πιστεύουν πως κάτι άλλαξε στον ΠΙΣ τα δύο τελευταία χρόνια, όσοι είδαν τον ΠΙΣ πιο κοντά στα προβλήματα του ιατρικού κόσμου με αγωνιστικότητα και ισχυρότερη παρουσία σε σχέση με παλαιότερα, καλούνται ν΄ αναρωτηθούν πού οφείλεται αυτό και να ενισχύσουν αυτούς που πρωτοστάτησαν σε αυτή τη «μεταμόρφωση», που είναι ακόμα ατελής και ανολοκλήρωτη αλλά πρέπει να ολοκληρωθεί, προκειμένου ο ΠΙΣ να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και των αναγκών των γιατρών και ολόκληρης της κοινωνίας. Η ενισχυμένη παρουσία μας είναι εγγύηση ότι αυτή η πορεία θα ολοκληρωθεί.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ

Συμμετέχουν η ΑΕΓ και πρόεδροι και εκλέκτορες που έχουν εκλεγεί με ενιαία ψηφοδέλτια ανεξάρτητα από παραταξιακή και κομματική ένταξη.

Είναι ώρα να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στον ΠΙΣ, να αναδείξουμε φρέσκα σε ιδέες και πρακτικές πρόσωπα που θα δεσμεύονται από τη διακήρυξη και τις θέσεις του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ, που θα εγγυώνται τη συνέχιση της ενωτικής, αγωνιστικής πρακτικής, με καθαρές θέσεις, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις από τα κυβερνητικά κόμματα που οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή και τον ιατρικό κόσμο στην εξαθλίωση.
ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *