Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες αποπληρωμής των οφειλών του ΤΣΑΥ


Ανακοινώσεις για τα επίμαχα ζητήματα από τον κ. Α.Βασιάδη

Στα πλαίσια των προτεραιοτήτων τις οποίες έθεσε ο νέος Πρόεδρος του ΤΣΑΥ (Τομέας Υγειονομικών ΕΤΑΑ) κ. Αναστάσιος Βασιάδης στην Διοικούσα Επιτροπή του Ταμείου, ανακοίνωσε την έναρξη στενής συνεργασίας με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, προκειμένου να προωθηθεί το ταχύτερο δυνατόν η εξόφληση των φαρμακοποιών και να αποκατασταθεί η επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους υγειονομικούς της χώρας.
Ειδικότερα ο κ. Α. Βασιάδης μετέφερε την αποδοχή του αιτήματος του προς τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ.Θ.Αμπατζόγλου και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής κ.Κ.Λουράντο, ώστε να διατεθεί το επαρκές προσωπικό το οποίο θα πλαισιώσει την αρμόδια υπηρεσία του ΤΣΑΥ προκειμένου να επισπευστεί ο έλεγχος, η εκκαθάριση και η αποπληρωμή των συνταγών που εκκρεμούν από πολλούς μήνες.
Επίσης ο κ. Α. Βασιάδης ανακοίνωσε την έναρξη των απαιτούμενων διαδικασιών ώστε η υπηρεσία του ΤΣΑΥ να υποστηριχθεί από εξειδικευμένα εξωτερικά γραφεία προκειμένου να προωθηθούν άμεσα όλες οι περιπτώσεις συνταξιοδότησης υγειονομικών που επίσης εκκρεμούν από πολλούς μήνες, καθώς και η εκκαθάριση όλων των υποθέσεων και των αιτημάτων των υγειονομικών που παραμένουν επί πολλά έτη αδιεκπεραίωτες στους αποθηκευτικούς χώρους του Ταμείου.
Ο Πρόεδρος του ΤΣΑΥ ανακοίνωσε επίσης την ανάθεση εγκατάστασης εξειδικευμένου τηλεφωνικού κέντρου στις Κεντρικές Υπηρεσίες του ΤΣΑΥ, ώστε να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στις τηλεφωνικές κλήσεις των ενδιαφερομένων, την επικείμενη ένταξη του Οργανισμού στις ηλεκτρονικές εφαρμογές συνταγογράφησης και αναγραφής εξετάσεων και την ανακίνηση του θέματος της μηχανοργάνωσης του Ταμείου που έχει αποτελματωθεί.
Τέλος ο κ. Α. Βασιάδης ανήγγειλε την αναμόρφωση της λειτουργίας των τρεχουσών συναλλαγών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΤΣΑΥ, ώστε να εξαλειφθεί ο άκρως υποτιμητικός συνωστισμός του ισογείου που προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και απαξιώνει τους ασφαλισμένους που συντηρούν με τις εισφορές τους τον Ασφαλιστικό τους Οργανισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *