ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ.Δωρεάν εξετάσεις για τους πολίτες στην Κρήτη

Δωρεάν εξετάσεις για τους πολίτες!
Από το πρόγραμμα ‘ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ’ της Περιφέρειας και εθελοντές γιατρούς- σε όλη την Κρήτη με αρχή τα Ανώγεια
Ενημερώθηκε: 25.01.2012 // 17:51
Δωρεάν εξετάσεις για τους πολίτες!

Η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε θέματα πρόληψης υγείας είναι ο στόχος της σημαντικής κοινωνικής δράσης «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με εθελοντές ιατρούς. Με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώς Βρέντζου Σκορδαλάκη, η κοινωνική δράση θα περιλαμβάνει δωρεάν κλινικές  εξετάσεις των πολιτών από  την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 μέχρι την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, από ειδικότητες ιατρών όπως ουρολόγο, αγγειοχειρουργό, ωτορινολαρυγγολόγο και ορθοπεδικό (μόνο την Παρασκευή 27/1).

Η πρωτοβουλία αυτή αρχίζει από το Ηράκλειο και τα Ανώγεια και στόχος είναι να επεκταθεί σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι εθελοντές ιατροί που θα βρίσκονται στις 27, 28 και 30 Ιανουαρίου στο Ηράκλειο, θα εξετάζουν τους πολίτες στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Κρήτης (Σπιναλόνγκας 1, δίπλα στο παλιό υγειονομικό) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 η ιατρική ομάδα θα βρίσκεται στα Ανώγεια, και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, από τις 10 το πρωί έως τις  2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Επισημαίνεται ότι χρήσιμο θα ήταν οι ασθενείς να προσκομίσουν εφόσον διαθέτουν, προηγούμενες εξετάσεις όπως υπέρηχο, ακτινογραφίες, αιματολογικές κλπ. Περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να λαμβάνουν από την Περιφέρεια Κρήτης, στα τηλέφωνα 2813400224-225.

http://cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *