Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24/01/12)

Δημοκρατία

“Δώρο Ρέππα στον φίλο του Νίκου” αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα σήμερα, κάνοντας αναφορά στο πως επωφελήθηκε ο Άλκης Πέτας που νοικιάζει έπαυλη-αυτοκίνητα στον αδελφό του Γιώργου.

Τα Νέα

“Το καυτό χαρτί της τρόικας” ο τίτλος του κεντρικού θέματος,  που κάνει λόγο για εννέα μέτρα-φωτιά για τον ιδιωτικό τομέα.

Έθνος

“Κλειδώνουν όλα μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου” αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, που σημειώνει πως τα μηνύματα από τη συνεδρίαση του Eurogroup είναι αισιόδοξα.

Ελεύθερος Τύπος

“Ελληνική πρωτιά σε φτώχεια και ακρίβεια” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρει πως σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2011 είμαστε πρωταθλητές στις ανατιμήσεις.

Αδέσμευτος Τύπος

“Κατηγορηματικό ΟΧΙ του Αντ. Σαμαρά για τη μείωση μισθών” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, με θέμα το τι διημείφθη κατά τη συνάντησή του με τη ΓΣΕΕ.

Η βραδυνή

“Αυθαίρετα, μειώνουν τα πρόστιμα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο τι σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ για να διορθώσει τις αδικίες.

Espresso

“Το μεγάλο αφεντικό έσπασε τη σιωπή του”, ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στη μαφία του Βορρά.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Στενεύουν τα περιθώρια για PSI και μέτρα” ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που αναφέρει πως ζητήθηκε δέσμευση των αρχηγών για την εφαρμογή των όρων του νέου Μνημονίου.

Αυγή

“Εκβιασμός: Συμβάσεις τέλος”,  το κεντρικό θέμα σήμερα, που αναφέρεται στις συλλογικές συμβάσεις.

Ριζοσπάστης

“Οργάνωση-Ξεσηκωμός κόντρα στην πολιτική εξαθλίωσης”, ο τίτλος του σημερινού πρώτου θέματος.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *