Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (21/01/12)

Δημοκρατία

“Ειδικό δικαστήριο για Γιώργο και Παπακωνσταντίνου”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρει ότι ο εισαγγελέας διαπίστωσε αξιόποινες πράξεις για το φούσκωμα του ελλείμματος.

Τα Νέα

“Λεφτά μόνο με υπογραφή των αρχηγών”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο για τέσσερα μίνι Μνημόνια, που θα πρέπει να υπογράψουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα το δεύτερο μεγάλο θέμα στο πρωτοσέλιδο.

Έθνος

“Τα μυστικά για το κούρεμα του αιώνα”, το κεντρικό θέμα του Έθνους του Σαββάτου, το οποίο αναφέρεται στις λεπτομέρειες για την επικείμενη συμφωνία για το κούρεμα.

Ελεύθερος Τύπος

“Στο σκαμνί ο Παπανδρέου για το φουσκωμένο έλλειμμα”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται στην αποστολή της δικογραφίας για την ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή.

Αδέσμευτος Τύπος

“Νέο μνημόνιο για μισθούς-συντάξεις σε ΔΕΚΟ-Τράπεζες”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρει ότι γλυτώνουν ο 13ος και ο 14ος μισθός.

Η Βραδυνή

“Ρύθμιση για τα καταπατημένα και τις αυθαίρετες οικοδομές” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προβλέψεις του σχεδίου για όσους έχουν ανεγείρει σε καταπατημένες εκτάσεις οικοδομές που χρησιμοποιούν ως πρώτη κατοικία.

Espresso

“Η μαφία χτύπησε και τον Κανάκη” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην περιπέτεια του δημοφιλούς παρουσιαστή με τους τοκογλύφους της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Πίεση για μεγαλύτερο κούρεμα”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο για νέα εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για το PSI με την παρέμβαση Βερολίνου, ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Αυγή

“Στη Βουλή το κόλπο για το μνημόνιο” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην αποστολή της δικογραφίας για την ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή.

Ριζοσπάστης

“Συναγερμός! Εργοδότες-ΓΣΕΕ καταργούν όλες τις συλλογικές συμβάσεις”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται στο έγγραφο που κατήγγειλε ότι βρήκε το ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *