ΕΟΠΥΥ. Μήνυμα του Προέδρου Γ. Βουδούρη.Το δόγμα που υπηρετούμε για τον ασφαλισμένο είναι: Διαπραγματευόμαστε τα πάντα και στο εξής πληρώνουμε την αξία και όχι την υπεραξία!

Η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση από γεννήσεως του ελληνικού κράτους άρχισε… Ο ΕΟΠΥΥ είναι η ανατροπή σε όσα άσχημα, στραβά, αγκυλωμένα έχουμε ζήσει στην ΠΦΥ μέχρι σήμερα… Όσα δεν έγιναν έως τώρα, καλούμαστε σε χρόνο ρεκόρ να τα υλοποιήσουμε.

Στηριζόμαστε στις δυνάμεις μας ιατροί, νοσηλευτικό, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, όλοι μαζί με αποφασιστικότητα και θέληση ώστε να τα καταφέρουμε να εξυπηρετούμε τον έλληνα ασφαλισμένο. Έχουμε πλήρη επίγνωση ότι αυτό το ταξίδι είναι μακρύ και δύσκολο…

Οι επιδιώξεις του ΕΟΠΥΥ είναι:
– ο νέος Οργανισμός να γίνει πύλη εισόδου στο σύστημα Υγείας και μοχλός στήριξης και εξυπηρέτησης του ασφαλισμένου σε αυτό!
– να επιτευχθεί εξορθολογισμός των οικονομικών της πρωτοβάθμιας υγείας ώστε στο τέλος της πορείας να μην χρειάζεται να ξαναδανειστούμε!

Το δόγμα που υπηρετούμε για τον ασφαλισμένο είναι: Διαπραγματευόμαστε τα πάντα και στο εξής πληρώνουμε την αξία και όχι την υπεραξία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *