ΠΙΣ. Αγωνιστικό μέτωπο γιατρών ΠΙΣ. Σχετικά με την επιστολή του κ. Πατούλη για τις εκλογές στον ΠΙΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ-
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΙΣ αποφάσισε την διεξαγωγή της εκλογικοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης στις 11 και 12 Φεβρουαρίου, με βάση τις νομοθετικές προβλέψεις και προθεσμίες.
Το περίεργο είναι πως ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης έστειλε την τελευταία στιγμή αίτημα ΚΛΙΚ ΕΔΩ να μη γίνουν οι διαδικασίες εκλογών λόγω των κρίσιμων στιγμών που περνά ο κλάδος!!!!
Μένουμε έκπληκτοι από το αίτημα του κ. Πατούλη.
Διερωτώμαστε:
Είναι αίτημα του ΔΣ του ΙΣΑ; Πως είναι δυνατόν ο Πρόεδρος του ΙΣΑ να προτείνει την επ΄ αόριστον αναβολή της εκλογικο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του ΠΙΣ; Δεν γνωρίζει ότι οι προθεσμίες και οι διαδικασία καθορίζονται από νόμους; Και που ακούστηκε πως όταν ένας κλάδος βρίσκεται σε αγώνες δεν πρέπει να κάνει δημοκρατικές συλλογικές διαδικασίες;
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν άλλοι λόγοι, πάντως τα ζητήματα που επικαλείται ο κ. Πατούλης δεν έχουν βάση ούτε νομικά, ούτε συνδικαλιστικά.
Το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΙΣ θα δώσει τη μάχη για να εκφραστεί πλειοψηφικά το ενωτικό αγωνιστικό πνεύμα που δημιουργήσαμε όλοι οι γιατροί της χώρας με πολλές προσπάθειες το τελευταίο διάστημα, μακριά από κομματικές ίντριγκες και δελφινομαχίες.

Συναδελφικά
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ, Α΄ Αντιπρόεδρος του  ΠΙΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ, πρόεδρος ΟΕΝΓΕ
http://ygeianet.gr/keimeno.php?id=27507

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *