Ερρίκος Ντυνάν. Μαρτίνης ξανά

Με συντριπτικό ποσοστό που αγγίζει το 70% των ψήφων, επανεξελέγη ο κ. Ανδρέας Μαρτίνης στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του μεγαλύτερου κοινωφελούς Σωματείου της χώρας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομοφώνως τα πεπραγμένα της διοίκησης του κου Μαρτίνη και τού ανέθεσε, επίσης ομοφώνως, να προβεί σε κάθε ενέργεια για την αξιοποίηση της περιουσίας του Ε.Ε.Σ. Σε ό,τι αφορά την πορεία του «Ερρίκος Ντυνάν», τον εξουσιοδότησε να χειριστεί εν λευκώ τις σχέσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την Πολιτεία.

Το νέο ΚΔΣ του Ε.Ε.Σ θα συγκροτηθεί σε Σώμα την προσεχή Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Σχολιάζοντας το ποσοστό της επανεκλογής του, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. κ. Ανδρέας Μαρτίνης έκανε λόγο για ύψιστη τιμή προς το πρόσωπό του και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους ερυθροσταυρίτες. Παράλληλα τόνισε ότι μέσα από τις κάλπες, τα μέλη του Ε.Ε.Σ έστειλαν κι ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αλλά και τη λειτουργία του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *