Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15/01/2012)

Κυριακάτικη Δημοκρατία

“Το σύνδρομο της Ντόρας πίσω από το παιχνίδι Βενιζέλου για τη χρεοκοπία” ο τίτλος της εφημερίδας, με αναφορές στο PSI και το κούρεμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Βήμα της Κυριακής

“Η Ελλάδα στην πρέσα” είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, ενώ μιλά για τις θυσίες 13ου και 14ου μισθού, προκειμένου να διασωθούν γενικά οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.

Έθνος της Κυριακής

“Σενάρια τρόμου για το 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα”, είναι ο τίτλος της εφημερίδας, ενώ προτείνεται το πλαφόν στα δώρα τα 1.500 ευρώ κατ’ εντολήν της τρόικας.

Η Καθημερινή της Κυριακής

“Σκληρό παζάρι σε τρία μέτωπα” είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, ενώ αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις για το PSI και τις τριβές εντός της κυβέρνησης για το οικονομικό αδιέξοδο.

Τύπος της Κυριακής

“Άγριος τζόγος Μέρκελ – κερδοσκόπων στην πλάτη της Ελλάδας”, ο τίτλος του κεντρικού άρθρου της εφημερίδας, με αιχμές και αναφορές στο παιχνίδι της Γερμανίας για την πτώχευση της Ελλάδας, προκειμένου να κάνει επίδειξη δύναμης στις αγορές.

Το Πρώτο Θέμα

“Χάρισαν σε εφοπλιστή δασικό στις Σπέτσες”, ο τίτλος της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο. Σημαντική αποκάλυψη, την ώρα που μισθοί περικόπτονται και τα ελληνικά νοικοκυριά γονατίζουν.

Real News

“Eξέγερση βουλευτών” είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ενώ μιλά για το κίνημα “Δεν ψηφίζω” στελεχών της κυβέρνησης που προειδοποιούν μέσω της εφημερίδας, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τη μείωση μισθών και συντάξεων.

Espresso της Κυριακής

“Οι εφιαλτικές ώρες που έζησε και πώς σώθηκε το καυτό μοντέλο που νίκησε το θάνατο” τιτλοφορεί το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

Κυριακάτικος Ριζοσπάστης

“Όλοι στην παναττική απεργία την Τρίτη 17 Γενάρη” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας και αναφέρεται στις μεγάλες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης.

Η Αυγή της Κυριακής

“Εκλογές πριν τα δεσμά της σύμβασης” είναι ο τίτλος του κεντρικού άρθρου της εφημερίδας που αναφέρεται στη διαδοχή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ και τη δύσκολη πορεία της κυβέρνησης Παπαδήμου για το κούρεμα και το PSI.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *