Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14/01/12)

Δημοκρατία

“Κωδικός 15η Μαρτίου” είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα, που αποκαλύπτει ‘τι φοβούνται ότι θα συμβεί στην παρέλαση της Αθήνας και παίρνουν τα μέτρα τους τόσο νωρίς”.

Τα Νέα

“Το κόλπο με τους μισθούς” και “Εμπλοκή για το κούρεμα” οι τίτλοι των δυο μεγάλων θεμάτων της εφημερίδας,  που αναφέρεται στην επιβάρυνση της ανταγωνιστικότητας από το κόστος εργασίας και την χθεσινή εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων αντίστοιχα.

Έθνος

“Νόμιμα όλα τα καταπατημένα”  ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στη νομοθετική ρύθμιση του ΥΠΕΚΑ για τακτοποίηση χιλιάδων καταπατημένων εκτάσεων.

Ελεύθερος Τύπος

“Στον αέρα το κούρεμα. Ένα βήμα πιο κοντά η χρεοκοπία” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην εμπλοκή των διαπραγματεύσεων για το κούρεμα των ομολόγων.

Αδέσμευτος Τύπος

“Εκδόθηκαν 145.000 νόμοι στα τελευταία 24 χρόνια” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, που κάνει λόγο για γιγάντωση της γραφειοκρατίας.

Η Αυριανή

“Σήκω και φύγε τώρα Γιωργάκη”, αναφέρει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, χαρακτηρίζοντας “εγκληματία” των τέως πρωθυπουργό.

Η βραδυνή

“Αυθαίρετα, διευκρινίσεις και ασάφειες και παράταση για ημιυπαίθριους” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Espresso

“Φοιτήτριες πορνοστάρ για ένα κομμάτι ψωμί”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που κάνει λόγο για περισσότερα από 2.500 βιογραφικά φοιτητριών, σε εταιρείες παραγωγής ροζ ταινιών.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Σοβαρή εμπλοκή με το PSI” και “Παροξυσμός στο Πεκίνο για ένα iPhone 4S”, οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας.

Αυγή

“Άνεργοι εναντίον φτωχών”, είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην “στρατηγική Παπαδήμου”..

Ριζοσπάστης

“Αδίστακτη η κυβέρνηση, τσακίζει μισθούς με πρόσχημα την ανεργία”, αναφέρει στο κεντρικό θέμα της η εφημερίδα.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *