Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (13/01/12)

Δημοκρατία

“Μυστήριο! Κατέθεσε ο εισαγγελέας που έχει στα χέρια του τον καυτό φάκελο των CDS” ο τίτλος του σημερινού κεντρικού θέματος, που αναφέρεται στις καταγγελίες των δύο οικονομικών εισαγγελέων.

Τα Νέα

“Κάλπες αμέσως μετά το κούρεμα” και “Ο…κουρέας Νταλάρα όμως παίζει σκληρό πόκερ” οι τίτλοι των δυο μεγάλων θεμάτων της εφημερίδας.

Έθνος

“600 άνεργοι την ημέρα στον ιδιωτικό τομέα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην ανεργία.

Ελεύθερος Τύπος

“Και στη ΔΕΗ και στη Βουλή ο κολλητός του Γιώργου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στον διπλό διορισμό για τον πρώην σύμβουλο του Παπανδρέου.

Αδέσμευτος Τύπος

“Αναδρομικά από το ΕΚΑΣ σε 5 δόσεις” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα.

Η Αυριανή

“Χρεοκόπησαν και τα ασφαλιστικά ταμεία μαζί με την πραγματική οικονομία”, αναφέρει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, αναφέροντας πως έξι στις δέκα επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές.

Η βραδυνή

“ΕΚΑΣ, τα αναδρομικά σε 5 δόσεις” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Espresso

“Διάσημος ηθοποιός δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Πρώτη μέρα για την ανάπτυξη” και “Την άλλη βδομάδα η συμφωνία για το PSI+”, οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας.

Αυγή

“Η ανεργία καλπάζει… και αυτοί κουρεύονται”, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα, αναφέροντας στοιχεία σοκ για την ανεργία ενώ γίνονται κινήσεις σκυτάλης στο ΠΑΣΟΚ.

Ριζοσπάστης

“Βαθαίνει η εμπλοκή της Ελλάδας στους άδικους πολέμους”, αναφέρει στο κεντρικό θέμα της η εφημερίδα, αναφέροντας ότι η χώρα μας ανέλαβε τη Διοίκηση της Δύναμης Ταχείας Επέμβασης του ΝΑΤΟ.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *