5 thoughts to “ΕΟΠΥΥ. Δήλωση γιατρού για την παροχή υπηρεσιών ΠΦΥ προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στο ιδιωτικό τους ιατρείο”

  1. Εχετε προσπαθησει να στειλετε την συμπλ/νη αιτηση ,για τους μη συμβεβ/νους με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ,στα νουμερα fax που δινονται; Καταφερε κανεις να το στειλει; Εγω προσπαθω δυο ημερες και ολα τα νουμερα ειναι απασχολημενα !!!
    Γνωριζει κανεις αλλο τροπο αποστολης ;

  2. Συνάδελφε, και εγώ προσπάθησα αρκετές φορές, αλλά τίποτα…
    Δεν θα αναζητήσω άλλο τρόπο αποστολής, διότι επίτηδες οι οδηγίες τους είναι τόσο πρόχειρες, ώστε να μας ταλαιπωρούν προκειμένου να τις εφαρμόσουμε και να τις κατανοήσουμε.
    Θα περιμένω παθητικά και με μεγάλη περιέργεια για να δω τι θα γίνει….

  3. Ένα αρραγές μέτωπο -επιτέλους(!!!???)-θα μπορέσουμε να εξακολουθήσουμε να δείχνουμε…
    Ήταν καιρός να καταλάβουμε και,ωσαννά,να ενστερνιστούμε το καταλυτικό γεγονός της υπεράσπισης της επαγγελματικής /ανθρώπινης αξιοπρέπειας μας.Οι διαρροές των όποιων συναδέλφων που ενέδωσαν,-δικαίωμά τους άλλωστε,-ας μας κάνουν πιό αποφασισμένους,αλλά και προσεκτικούς[καί τίμιους και στίς μεταξύ μας συμπεριφορές]π.χ,να μήν “παίζει”αναλόγως ,το κόστος της συνταγογράφησης,απο τα 20 στά 10,καί πάει λέγοντας…Ας αφήσουμε στο παρελθόν τίς πρακτικές της κουτοπονηριάς,απλά,σοβαρευόμενοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *