ΔΗΛΩΣΗ προέδρου ΟΕΝΓΕ για τη μήνυση Λιαρόπουλου ενατίον της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ(ΟΕΝΓΕ)

Το θράσος του κ. Λιαρόπουλου είναι απροσμέτρητο.

Αυτός ο εκδοροσφαγέας του Εθνικού Συστήματος Υγείας εμφανίστηκε χτες ως προστάτης της κοινωνίας και κατέθεσε μήνυση εναντίον του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, διότι δήθεν οι απεργίες της ΔΕΗ προκαλούν προβλήματα στα Νοσοκομεία.

Αγνοεί ο άσχετος ότι όλα τα Νοσοκομεία της χώρας διαθέτουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη τα οποία ενεργοποιούνται μόλις γίνει διακοπή ρεύματος στο δίκτυο, χωρίς να προκαλείται κανένα απολύτως πρόβλημα στα χειρουργεία και στα μηχανήματα υποστήριξης των ασθενών. Πρόκειται για το ίδιο θράσος και την ίδια ασχετοσύνη την οποία εμείς οι γιατροί διαπιστώσαμε περίτρανα τους τελευταίους μήνες, όταν ο κ. Λιαρόπουλος περιέρχονταν ως πλανόδιος θιασάρχης την Ελλάδα και από κοινού με τον προστάτη του υπουργό Υγείας ανήγγειλαν συγχωνεύσεις Νοσοκομείων, τα οποία δεν είχαν δει ποτέ τους, ούτε καν σε φωτογραφική αποτύπωση.

Καλούμε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία, καθώς και όλους τους πολίτες της χώρας να μην δίνουν βάση ούτε έρεισμα σε τυχάρπαστες ενέργειες, οι οποίες έχουν ως μοναδικό στόχο να προκαλέσουν φόβο και κοινωνικά αντανακλαστικά, στρέφοντας την μία κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *