Το ΣΔΟΕ μπήκε στο Νεκροτομείο Αθηνών

Τραπεζικοί λογαριασμοί υπαλλήλων του… νεκροτομείου Αθηνών μπήκαν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ. Καταγγελίες για “δωράκια” ώστε να δίνεται προτεραιότητα σε συγκεκριμένες σορούς!
| Σχολιάστε

Δημοσιεύτηκε: Ιανουάριος 10 2012 15:43 Ενημερώθηκε: Ιανουάριος 10 2012 15:43

Όποιος ισχυρίζεται ότι το ΣΔΟΕ δεν πάει παντού, θα πρέπει να αναθεωρήσει, καθώς ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί υπαλλήλων και ιδιωτών που φέρεται να έπαιρναν μίζες.

Είχε προηγηθεί έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, στην οποία είχαν διαπιστωθεί ύποπτες συναλλαγές.

Σύμφωνα με στελέχη του ΣΔΟΕ, υπάρχουν ενδείξεις ότι υπάλληλοι του νεκροτομείου, χρηματίζονται (λάμβαναν 50 έως 300 ευρώ), προκειμένου να δίνουν προτεραιότητα στη διακίνηση των σορών.

Η έρευνα ξεκίνησε στις αρχές της περασμένης χρονιάς όταν έγινε καταγγελία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για παρουσία ιδιωτών που εκτελούσαν χρέη νεκροτόμου στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που βρίσκεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο στο Γουδή.

Στη συνέχεια οι καταγγέλλοντες ανέφεραν στο Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ότι  ιδιοκτήτης γραφείου τελετών για ταριχεύσεις που έκανε στο νεκροτομείο έδινε μίζα 180 ευρώ σε υπάλληλο της υπηρεσίας στου Γουδή.

Οι απανωτές καταγγελίες, προκάλεσαν την παρέμβαση του ΣΔΟΕ, που ψάχνει πλέον στους λογαριασμούς υπαλλήλων για να βρει τα παράνομα και χωρίς αποδείξεις φιλοδωρήματα

http://news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *