Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10/01/12)

Δημοκρατία

“Κοροϊδία με τους μισθούς” και “Διπλή παγίδα, η μεγάλη ληστεία της Εθνικής Πινακοθήκης” οι τίτλοι των δύο μεγάλων θεμάτων της σημερινής εφημερίδας.

Τα Νέα

“Τελεσίγραφα και παζάρια” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στις απαιτήσεις Μέρκελ – Σαρκοζί από την κυβέρνηση Παπαδήμου για την εκταμίευση της δόσης.

Έθνος

“Ανάσα με προσλήψεις 26.000 ανέργων”  ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο πρόγραμμα 5μηνης απασχόλησης με κονδύλια του ΕΣΠΑ, σε 368 υπηρεσίες. “Εθνικός θησαυρός στο έλεος διαρρηκτών”, αναφέρει ακόμη, για την μεγάλη κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη.

Ελεύθερος Τύπος

“Πανελλαδικές και νέο Λύκειο με υπογραφή Μπαμπινιώτη” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στα σχέδια του  υπουργείου Παιδείας να δώσει λύση στο εξεταστικό.

Αδέσμευτος Τύπος

“Κινδυνεύει η επόμενη δόση.” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προειδοποιήσεις Μέρκελ – Σαρκοζί για την επόμενη δόση.

Η Αυριανή

“Εκλογές τον Φεβρουάριο φέρνει το νέο εκβιαστικό τελεσίγραφο της Μέρκελ”, αναφέρει η εφημερίδα.

Η βραδυνή

“Δάνεια. Πώς θα νικήσετε τις Τράπεζες” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε νέα δικαστική απόφαση  υπέρ δανειολήπτριας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Espresso

“Έτσι έστησαν το μεγάλο κόλπο στην Πινακοθήκη”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Μέρκελ: Πρώτα τα μέτρα και μετά η δόση” και “Θρασύτατη ληστεία στην Εθνική Πινακοθήκη”, οι τίτλοι των δύο κεντρικών θεμάτων της εφημερίδας.

Αυγή

“Το μεγάλο κόλπο με το PSI”, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα, που κάνει λόγο για μυστικές διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – δανειστών για το “κούρεμα” του χρέους.

Ριζοσπάστης

“Να γίνει η Ελλάδα μία Χαλυβουργία του αγώνα”, αναφέρει στο κεντρικό θέμα της η εφημερίδα.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *