Πανελλήνια Ομοσπονδία Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων . Οι μπλόφες

Μπλόφα ήταν οι εκ των έσω εμπιστευτικές πληροφορίες περί γιατρών που μέσω «βυσμάτων» προσπαθούσαν δήθεν να «κλείσουν» θέση στο τρένο του ΕΟΠΥΥ.
-Θύματα μπλόφας έπεσαν αρκετοί συνάδελφοι που υποβλέποντας με καχυποψία τον αντ/συν-αγωνιστή γείτονά τους επέλεξαν την ασφάλεια του να κάνουν δήλωση για να μη χάσουν τη συνταγογραφία και τους «πελάτες».
-Μπλόφα ήταν η επιστολή Βουδούρη τις παραμονές του νέου έτους περί μη ελεύθερης συνταγογράφησης.
… -Μπλόφα είναι οι λίστες του ΕΟΠΥΥ με τους διπλοεγγεγραμμένους. Γνωρίζω για παράδειγμα ότι στην Καστοριά όλοι οι Παθολόγοι που αρχικά δήλωσαν (κακώς κατά τη γνώμη μου), αναίρεσαν στη συνέχεια τη συμμετοχή τους στον ΕΟΠΥΥ, αλλά τα ονόματά τους δεν αφαιρέθηκαν από τις λίστες δημιουργώντας κλίμα…

Συνάδελφοι ελεύθεροι , ΙΚΑτζήδες, ΟΑΕτζίδες, ΕΟΠΥΥτζίδες το σύστημα καταρρέει προτού ξεκινήσει. Η συνταγογραφία είναι ελεύθερη για όλους.
(Και να μην ήταν δεν υπάρχει λόγος για να συμβληθεί κάποιος χωρίς φιλοδοξία να γίνει στενο(συνταγο)γράφος και μόνο.) Ίσως μια μικρή ασάφεια υπάρχει για τους νέους, αλλά και αυτή νομίζω τακτοποιήθηκε ή είναι προς αυτή την κατεύθυνση.
Συνάδελφοι, δε ψαρώσαμε μπλόφα, αλλά η παρτίδα συνεχίζεται…
Οι άσσοι μας είναι η τίμια πολιτική αμοιβών των δοκιμαζόμενων ασθενών μας και η καλή ιατρική

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του σωματείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *