Τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07/01/12)

Κυριακάτικη Δημοκρατία

“Συμβόλαιο θανάτου με βρετανικό δίκαιο” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στους κινδύνους της συμφωνίας για το ελληνικό “κούρεμα”. Το ζήτημα του Ιράν και του πετρελαϊκού εμπάργκο βρίσκεται επίσης στην πρώτη σελίδα.

Το Βήμα της Κυριακής

“Πολιτικό στριπτίζ για 9 1/2 εβδομάδες” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει το πολιτικό σύστημα μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Στο πρωτοσέλιδο και η αποκάλυψη Ψυχάρη για τη συνάντηση του με τον Γ. Παπανδρέου στο Μαξίμου.

Έθνος της Κυριακής

“Βίλες και offshore με ιδιοκτήτες εφοριακούς” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε φάκελο με ονόματα που βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Γρ. Πεπόνη.

Τύπος της Κυριακής

“Η αναβολή των εκλογών και ο ‘δράκος’ της δραχμής” τιτλοφορείται το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται στις προσπάθειες να απομακρυνθεί η ημερομηνία των εκλογών.

Καθημερινή της Κυριακής

Στις προειδοποιήσεις της τρόικας αναφέρεται το κεντρικό θέμα της εφημερίδας με τίτλο “Επικίνδυνες αναβολές και καθυστερήσεις”. Στην πρώτη σελίδα επίσης η ένταση στα Στενά του Ορμούζ και οι κινήσεις του Ιράν.

Το Πρώτο Θέμα

“Οι μισθωτοί 500€, οι κηπουροί 9.000€” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε διορισμό πρόκληση συμβούλου του Γ. Παπανδρέου.

REAL NEWS

“Έχετε 10 ημέρες για το κούρεμα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις πιέσεις και τις απειλές από ΔΝΤ και ΕΕ προς την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Espresso της Κυριακής

“2012 ώρες αγωνίας για τους Tv Stars” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις τηλεοπτικές μεταγραφές.

Κυριακάτικος Ριζοσπάστης

“Στήνουν νέο αντεργατικό σφαγείο” ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας, που καλεί τους εργαζόμενους να αντεπιτεθούν και να συμπορευθούν με το ΚΚΕ.

Η Αυγή της Κυριακής

“Ποιος κυβερνάει αυτό τον τόπο;” αναρωτιέται η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, αναφέροντας ότι ο πρωθυπουργός αποδέχεται και μεταφέρει τους εκβιασμούς της τρόικας στην κοινωνία.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού,  οικονομικού και αθλητικού τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *