Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (06/01/12)

Δημοκρατία

“ΣΚότος, απάτη! Που το πάνε με την ισοπέδωση μισθών-συντάξεων” είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος, που αναφέρει ότι κορυφώνονται τα αδιέξοδα την ημέρα που η Ελλάδα γιορτάζει τα Θεοφάνια.

Τα Νέα

“Δεύτερος γύρος με μειώσεις μισθών” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει πως στο στόχαστρο της τρόικας έχουν μπει και οι αποδοχές σε ΟΤΕ, ΕΛΠΕ.

Έθνος

“Στο τραπέζι αύξηση θητείας στον στρατό”  ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στο γεγονός ότι τα γενικά επιτελεία ζητούν το εννιάμηνο να γίνει δωδεκάμηνο.

Ελεύθερος Τύπος

“Πήραν πίσω τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρει πως οι αποφάσεις για τα επικουρικά ταμεία θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Αδέσμευτος Τύπος

“Απορρίπτουν όλοι τη διαρχία.” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρει ότι απαιτούν εδώ και τώρα εκλογή νέου προέδρου.

Η βραδυνή

“Δάνεια, πώς θα τα διαγράψετε” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες για τη διαδικασία διαγραφής χρεών.

Espresso

“Ο φύλακας άγγελος της Γωγώς Φαρμάκη”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που σημειώνει ότι ποιος άνδρας τη βοήθησε να ξεπεράσει τον εφιάλτη.

Ο πρωινός Τύπος

Αυγή

“Πιστωτική ασφυξία για τα άγρια μέτρα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρει πως η Κομισιόν αναβάλλει για τρεις μήνες την εκταμίευση των δόσεων του πρώτου δανείου.

Ριζοσπάστης

“Πετσοκόβουν επικουρικές συντάξεις, καθιερώνουν ατομική σύμβαση” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *