Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (05/01/12)

Δημοκρατία

“Τσακίζουν τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα” είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος, που αναφέρει ότι με εντολή της τρόικας καταργούνται δώρα-επίδομα αδείας και ο κατώτατος.

Τα Νέα

“Φεύγει σε δόσεις” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στη δέσμευση Παπανδρέου ότι δεν θα διεκδικήσει ούτε την προεδρία ούτε την πρωθυπουργία.

Έθνος

“Πρώτο βήμα για αλλαγή σελίδας στο ΠΑΣΟΚ”  ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στην κούρσα διαδοχής με πρωτοβουλία Παπανδρέου.

Ελεύθερος Τύπος

“Δυσοσμία διαπλοκής με πρωταγωνιστή Παπανδρέου” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού για Ψυχάρη.

Αδέσμευτος Τύπος

“Κολλημένος στην προεδρική του πολυθρόνα ο Γ.Α.Π.” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρει ότι πρότεινε διαρχία με υποψήφιο πρωθυπουργό και εκλογή νέου αρχηγού μετά τις εκλογές.

Η βραδυνή

“Εκβιάζουν με πτώχευση για να επιβάλλουν εργασιακό μεσαίωνα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου παραδόθηκε άνευ όρων στην τρόικα.

Espresso

“Τρόμος για γνωστό καναλάρχη”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που σημειώνει ότι αδίστακτοι ληστές ξυλοκόπησαν αλύπητα αυτόν και την οικογένειά του μέσα στο σπίτι του.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Κινδυνεύουμε να μην έχουμε τίποτα” το κεντρικό θέμα της εφημερίδας που αναφέρει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος απηύθυνε δραματική προειδοποίηση κατά την έναρξη του διαλόγου για τις εργασιακές σχέσεις.

Αυγή

“Κατακρεουργούν τους μισθούς” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στις αξιώσεις της τρόικας για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Ριζοσπάστης

“Αποκλειστικά κρατικό δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *