Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (04/01/12)

Δημοκρατία

“Θα σας κάψω” είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος, που αναφέρει ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς θα δώσουν τα ονόματα όσων προσπάθησαν να εμποδίσουν το έργο τους.

Τα Νέα

“Δώστε και σώστε. Ρύθμιση-μποναμάς με 60 δόσεις των 100 ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που σημειώνει ότι επανέρχονται τα αντικειμενικά κριτήρια στους ελέγχους ελεύθερων επαγγελματιών.

Έθνος

“Πάρτι μίζας στις εφορίας και στα τελωνεία”  ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που αναφέρεται σε δικαστική έρευνα η οποία αποκαλύπτει κυκλώματα διαφθοράς.

Ελεύθερος Τύπος

“Προθεσμία 11 ημερών για να κοπούν μισθοί – συντάξεις” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι ο Λουκάς Παπαδήμος ετοιμάζει νομοσχέδιο εξπρές για να προλάβει τον ερχομό της τρόικας.

Αδέσμευτος Τύπος

“Θερίζει η ελονοσία…” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που σημειώνει ότι σε εκατοντάδες ανέρχονται και τα κρούσματα της ψώρας.

Η βραδυνή

“Δημόσιο. Οι πέντε αλλαγές για τη συνταξιοδότηση” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που παραθέτει τις πέντε κατηγορίες ασφαλισμένων που θίγονται από τις αλλαγές του 2012.

Espresso

“Τι τρέχει με τη Νατάσα και τον γόη της μπάλας”, το κεντρικό θέμα της εφημερίδας, που αναφέρεται σε πιθανό ειδύλλιο της Θεοδωρίδου με τον Σαμαρά.

Ο πρωινός Τύπος

Καθημερινή

“Ανεξέλεγκτο λαθρεμπόριο και νοθεία στα καύσιμα” και “Οι επικουρικές εξακολουθούν να διχάζουν την κυβέρνηση” τα δύο κεντρικά θέματα της εφημερίδας.

Αυγή

“Τους διαψεύδει και η Κομισιόν” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που αναφέρεται στην κινδυνολογία περί εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Ριζοσπάστης

“Όλοι μαζί στην απεργία 17 Γενάρη με το ΠΑΜΕ ενάντια στο νέο αντεργατικό τυφώνα” ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας.

Αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα του πολιτικού, οικονομικού και αθλητικού Τύπου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *