Δυτ.Ελλάδα: Υπέβαλλε παραίτηση ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Την παραίτηση του υπέβαλλε ο  διοικητής της 6ης ΥΠΕ, στο πλαίσιο των αλλαγών σε πρόσωπα, από τη νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Οι παραιτήσεις όλων των διοικητών τέθηκαν στην διάθεση του υπουργού και  του αναπληρωτή υπουργού υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Ανδρέα Ξανθό, αντίστοιχα, κατά την διάρκεια συνάντησης που είχαν μαζί τους.

Ωστόσο προτού αποχωρήσει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, οφείλει να καταθέσει  ενημερωτικό σημείωμα με τα αναλυτικά στοιχεία για τα κτίρια που μισθώνονται για λογαριασμό της ΥΠΕ, ενώ θα προσδιορίσει και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να έχει πλήρη γνώση το υπουργείου για τα δεδομένα που επικρατούν.

Μεταξύ των σχεδίων του υπουργείου, είναι η μεταφορά αρκετών υπηρεσιών του σε ιδιόκτητα κτίρια, η τακτοποίηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των νοσοκομείων της Δυτικής Ελλάδας και των Ιόνιων Νησιών, ενώ επίσης θα προχωρήσει στην επαναπρόσληψη προσωπικού, με βάση το πρόγραμμα που θα εκπονήσει το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *