3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ – ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 24-25 Απριλίου 2015, Αθήνα

Το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ διοργανώνει το 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ-ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Απριλίου 2015 στο Ξενοδοχείο Divani Caravel της Αθήνας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν Περίληψη Εργασιών τους έως 20 Φεβρουαρίου 2015.

Οι εργασίες που θα υποβληθούν θα κριθούν από μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής και θα παρουσιασθούν στο συνέδριο ως προφορικές ή αναρτημένες ανακοινώσεις (posters).

Οι συγγραφείς μπορούν να προτείνουν το είδος της ανακοίνωσης που προτιμούν αλλά η τελική επιλογή θα γίνει από την Επιστημονική Επιτροπή η οποία και θα ενημερώσει εγκαίρως τους ενδιαφερόμενους. Η περίληψη θα περιλαμβάνει στην αρχή τον τίτλο με έντονα κεφαλαία γράμματα, στη συνέχεια θα αναφέρονται τα ονόματα των συγγραφέων, οι διευθύνσεις και το email του κύριου συγγραφέα και τέλος θα ακολουθεί το κείμενο το οποίο δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις 300 λέξεις. Η περίληψη θα πρέπει να είναι γραμμένη σε μονό διάστημα,με γραμματοσειρά Times New Roman, μέγεθος 12.

Όλες οι εργασίες θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη Γραμματεία  του Ι.Μ.Ε.Θ.Α, στην διεύθυνση info@imetha.gr ή στο cv@congressworld.gr

Ελπίζουμε στην ενεργό συμμετοχή σας.

 

Displaying

 

www.congressworld.gr | info@congressworld.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *