Β. Ψυχογιός: «Έκλεισε ένας κύκλος στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και ξεκινά ένας νέος» (vid)

Κ.Μπεντεβής: Ο Ιατρικός Σύλλογος ούτε θα κρυφτεί, ούτε θα στρουθοκαμηλίσει μπροστά σε κανένα θέμα

Μετά από τρεις εβδομάδες που είχαν γίνει οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας, αργά το βράδυ της Δευτέρας, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των γιατρών. Ο νέος Πρόεδρος Βασίλης Ψυχογιός και ο νέος γραμματέας Κώστας Μπεντεβής παραχώρησαν συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις εκλογές αλλά και στις κινήσεις του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο νέος Πρόεδρος Βασίλης Ψυχογιός ευχαρίστησε αρχικά όσους συμμετείχαν στις εκλογές και έκανε λόγο για ανανεωμένο Διοικητικό Συμβούλιο που εμπνέει εμπιστοσύνη για την επόμενη τετραετία που θα έχει το τιμόνι του Συλλόγου. Τόνισε πως ένας κύκλος έκλεισε για τον ΙΣΑ και ένας νέος ξεκίνησε σε μία δύσκολη εποχή από όλες τις απόψεις και σημείωσε πως δεν θέλουν να λένε πολλά και θα αφήσουν να μιλήσουν τα έργα.

Επίσης απαντώντας σε ερώτησή μας ανέφερε πως “το λευκό δεν με εκφράζει αισθητικά”, διευκρινίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια αντιπαλότητα στον ΙΣΑ ούτε κάποια διαμάχη αφού δεν υπάρχουν συμφέροντα και για να πάει κανείς μπροστά απαιτείται συγκερασμός απόψεων.

Από τη δική του πλευρά ο νέος γραμματέας Κώστας Μπεντεβής ανέφερε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και σημείωσε πως “Ο ΙΣΑ δεν πρόκειται να κρυφτεί, ούτε να στρουθοκαμηλίσει μπροστά σε κανένα θέμα που θα προκύψει και αγκαλιάζει όλους τους γιατρούς χωρίς να λαμβάνει υπόψη του αν είναι στο νοσοκομείο ή ιδιώτης”.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Ψυχογιού και του κ. Μπεντεβή στο βίντεο.

Ε.Τ.


ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *