ΔΗ.ΠΑ.Κ. Ιατρών Αρκαδίας για τα αποτελέσματα των εκλογών στον ΙΣΑρκαδίας

ΔΗΠΑΚΣυνεχίζουμε αποφασιστικά για Ιατρικό Σύλλογο ΟΛΩΝ των ιατρών
μαχητικό και ανατρεπτικό πλάι στο λαό!

Ενισχυμένες βγήκαν οι ταξικές δυνάμεις στον Ι.Σ.Αρκαδίας που εκφράστηκαν μέσα από τη ΔΗ.ΠΑ.Κ. μετά τη μάχη των αρχαιρεσιών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων στον Π.Ι.Σ. Η παράταξη συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στις εκλογές του Ι.Σ.Αρκαδίας και αποτελεί μια διαφορετική φωνή μέσα στο σύλλογο που συσπειρώνει όσους δε συμφωνούν με τη σημερινή κατάσταση και βλέπουν τα δικαιώματά τους να συγκρούονται με την επιχειρηματική δράση στην Υγεία.
Στο σύνολο 137 ψηφισάντων (έγκυρα 136), η ΔΗ.ΠΑ.Κ. συγκέντρωσε 10 ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο (ποσοστό 7,35%) καταλαμβάνοντας 1 έδρα (από 0) ενώ για τον Π.Ι.Σ. έλαβε 15 ψήφους (ποσοστό 11%) και δεν εκλέγει έδρα.
Συγχαίρουμε τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΗ.ΠΑ.Κ και δεν συμβιβάστηκαν με την πολιτική και τις δυνάμεις της εμπορευματοποίησης της υγείας και της «υγιούς» επιχειρηματικότητας, των ελάχιστων δικαιωμάτων στους γιατρούς και των ελάχιστων παροχών υγείας για το λαό.
Καλούμε τόσο αυτούς όσο και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στους αγώνες μαζί με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που μας πλήττει όλους. Η ΔΗ.ΠΑ.Κ θα συνεχίσει να παλεύει και μέσα από το Δ.Σ. του Ι.Σ.Αρκαδίας στο πλάι των γιατρών και του λαού για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *