Mετεκπαιδευτικά μαθήματα χειρουργικής εταιρείας Βορείου Ελλάδος

χειρ. εταιρια βεΑγαπητοί Συνάδελφοι
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χειρουργικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος σας καλωσορίζει στην ΚΑ΄ Περίοδο των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων, (2014-2015), της συνεχούς μεταπτυχιακής χειρουργικής εκπαίδευσης.
Η νέα εκπαιδευτική περίοδος χαρακτηρίζεται από αλλαγές στην μορφή των μαθημάτων με προσθήκη διεταιρικών ημερίδων και πρακτικών σεμιναρίων, σε μια προσπάθεια αύξησης της χρησιμότητάς τους και μετάδοσης εμπειρίας. Το πλήρες πρόγραμμα των μαθημάτων θα είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του περιοδικού μας (Χειρουργικά Χρονικά), όπως και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.xebe.gr) Επίσης η ενημέρωσή σας θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για τον λόγο αυτό καλό θα είναι να μας στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη συνεδρία, με την μορφή Ημερίδας, θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου 2014, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Καβάλας, με Συντονιστή τον Διευθυντή της Β΄ Χειρουργικής Κλινικής κ. Θ. Ζεκερίδη. Θα ήταν ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή όλων σ’ αυτή την εναρκτήρια συνεδρία.

Επίσης με ιδιαίτερη χαρά σας αναγγέλλουμε, με την ευκαιρία των πρόσφατων ανακαλύψεων στην Αμφίπολη, την συμμετοχή στην Ημερίδα της Αρχαιολόγου Π. Μάλαμα, Προϊσταμένης του Τμήματος Αρχαιολογικών χώρων και μνημείων της ΚΗ΄ Εφορίας Σερρών, με διάλεξη με θέμα «Η Αμφίπολη από την προϊστορία μέχρι την ύστερη αρχαιότητα».

Τέλος και την φετινή χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να καλύψει σε ειδικευομένους ή νέους ειδικούς της χειρουργικής την συμμετοχή:

τριών συναδέλφων στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής. (Εισιτήρια, διαμονή και συνδρομή στο συνέδριο.)
τριών συναδέλφων σε ATLS Student Course, που οργανώνονται από το Κέντρο ATLS Θεσσαλονίκης.
τριών συναδέλφων στο DSTC Course Αθήνα

Οι λεπτομέρειες συμμετοχής θα ανακοινωθούν κατά την έναρξη των μαθημάτων στην Καβάλα.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΧΕΒΕ

Σημείωση: Για τεχνικούς λόγους θα παραλάβετε σε διαφορετικό email το πρόγραμμα των Εκπαιδευτικών Μαθημάτων. Σε περίπτωση που δεν το παραλάβετε, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.xebe.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *