Χωρίς τον πρωθυπουργό τα εγκαίνια των νέων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό

ευαγγελισμ.Χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά θα γίνουν τελικά τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας των χειρουργείων στον Ευαγγελισμό.

Με μία λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του νοσοκομείου, αργά το βράδυ της Δευτέρας, αναφέρει ότι «λόγω έκτακτων υποχρεώσεων, στην τελετή εγκαινίων του νέου κτηρίου των Χειρουργείων «Εθνική Τράπεζα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, τον Πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Υγείας, κ. Μάκης Βορίδης».

Η ακύρωση της παρουσίας του πρωθυπουργού, είναι βέβαιο ότι απάλλαξε από έναν μεγάλο πονοκέφαλο το υπουργείο Υγείας και τη διοίκηση του Ευαγγελισμού, καθώς οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου οργάνωναν μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια ώρα των εγκαινίων των νέων χειρουργείων.

Η νέα πτέρυγα του Χειρουργικού Τομέα με 24 χειρουργικές αίθουσες, έγινε με δωρεά της Εθνικής Τράπεζας ύψους 30 εκατ. ευρώ και είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας.

Ωστόσο, και όπως καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, θα υπάρξει σημαντικό πρόβλημα στη λειτουργάι της νέα πτέρυγας, λόγω της δραματικής έλλειψης προσωπικού στον Ευαγγελισμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στον Ευαγγελισμό λειτουργούν 12 χειρουργικές αίθουσες με μεγάλες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-politiki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *