Έτοιμο το αιμοδυναμικό – Θαυμασμός από την Υφυπουργό Υγείας για τη μυθική «δωρεά Γκουντάνη»

αιμοδυναμικοΤο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου η Υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα.

Αφού, ξεναγήθηκε στους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησε με εργαζομένους και στελέχη της διοίκησης, ενώ ενημερώθηκε αναλυτικά για τη μυθική δωρεά της Γιαννούλας Γκουντάνη η οποία προσέφερε ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ, για να αποκτήσει το Νοσοκομείο της Τρίπολης ένα υπερσύγχρονο αιμοδυναμικό εργαστήριο. Για να σωθούν ανθρώπινες ψυχούλες, όπως λέει η ίδια!

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Νίκο Χρόνη, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει το αιμοδυναμικό. Αναμένεται την επόμενη εβδομάδα η έγκριση από το «Δημόκριτο» και απομένουν οι άδειες λειτουργίας σκοπιμότητας.

Ο Διευθυντής της Καρδιολογικής κ. Χρυσός είπε στην Υφυπουργό ότι το εργαστήριο θα εξυπηρετεί όλη την περιφέρεια και θα υπάρξει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Επίσης, είπε ότι χρειάζονται δύο γιατροί για να λειτουργήσει πλήρως.

Επίσης, η Υφυπουργός ενημερώθηκε ότι η Γιαννούλα Γκουντάνη έχει προχωρήσει σε δεύτερη δωρεά για τα μηχανήματα του Πνευμονολογικού και αναμένεται να προχωρήσει και σε τρίτη!

«Μεγάλη ευεργέτη για την Τρίπολη και την Αρκαδία» χαρακτήρισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου τη Γιαννούλα Γκουντάνη, με την Υφυπουργό να εκφράζει το θαυμασμό της για το μέγεθος της δωρεάν και να προτρέπει κι άλλους να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις!

Να σημειωθεί ότι παρών εκ μέρους της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, ήταν το μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου, Καθηγητής, Παναγιώτης Καραφωτιάς.

http://www.kalimera-arkadia.gr/ygeia/item/25399-etoimo-to-aimodynamiko-thavmasmos-apo-tin-yfypourgo-ygeias-gia-ti-mythiki-dorea-gountani-vd.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *