ΙΣΑρκαδίας. Σύλληψη γιατρού για απάτες, πλαστογραφία και του κώδικα νόμου περί ναρκωτικών.

sillipsiΙΣΑρκαδίας. Σύλληψη γιατρού για απάτες, πλαστογραφία και του κώδικα νόμου περί ναρκωτικών.
Από αστυνομικούς του τμήματος Κηφισιάς, συνελήφθη την 26/7/2014 γιατρός μέλος του ΙΣΑρκαδίας με τις κατηγορίες “Απόπειρα απάτης, πλαστογραφία, πλαστογραφίας πιστοποιητικών, χρήση πλαστών εγγράφων, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδής βεβαίωση νόθευση κλπ. κατ΄ εξακολούθηση και του κώδικα νόμου περί ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα ο 49χρονος γιατρός το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, μετέβη σε φαρμακείο στην Κηφισιά και προσκόμισε δύο ειδικές συνταγές ναρκωτικών, για χορήγηση υδροχλωρικής πεθιδίνης. Η φαρμακοποιός διαπίστωσε ότι ορισμένα στοιχεία στις ιατρικές συνταγές δεν ήταν ορθά, με αποτέλεσμα να μην προβεί στην εκτέλεση τους και να καλέσει την αστυνομία. Ο γιατρός τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας όμως στο φαρμακείο την αστυνομική του ταυτότητα. Επανακάμπτοντας για να την πάρει συνελήφθη.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δίγραμμο συνταγολόγιο μπλοκ ειδικών συνταγών ναρκωτικών, με στοιχεία και υπογραφή άλλου ιατρού, τέσσερις ειδικές συνταγές ναρκωτικών, μία σφραγίδα με στοιχεία ελεγκτή ιατρού, μία ιατρική γνωμάτευση που φέρεται να έχει συντάξει άλλος ιατρός, δύο κενά φιαλίδια υδροχλωρικής πεθιδίνης και ένα συνταγολόγιο ΕΟΠΠΥ με συνταγογραφήσεις του ιδίου για τον εαυτό του.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.
Από έρευνα που διενεργήθηκε στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Τρίπολη και στην οικία του βρέθηκαν. και κατασχέθηκαν, 5 στρογγυλές σφραγίδες διαφόρων υπηρεσιών, (νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, δήμος Τρίπολης, ΕΟΠΥΥ Τρίπολης, Περιφέρεια Πελοποννήσου) 3 σφραγίδες γιατρών, μια σφραγίδα εντολής νοσοκομείου, 2 σφραγίδες φαρμακείων, μια σφραγίδα γνησιότητας υπογραφής ΚΕΠ Τρίπολης, και συνταγολόγια ναρκωτικών ουσιών. με στοιχεία άλλων γιατρών και συμπληρωμένα με στοιχεία διαφόρων πολιτών.
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Ο γιατρός, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

(Κρίμα.  Άτιμη αρρώστια τα ναρκωτικά)

Δελτιο τύπου αστυνομιας για συλληψη                κλικ εδω

Η ανάρτηση εγινε από

Παπασταματάκη Γεώργιο.

Χειρουργό

4 thoughts to “ΙΣΑρκαδίας. Σύλληψη γιατρού για απάτες, πλαστογραφία και του κώδικα νόμου περί ναρκωτικών.”

  1. πριν δημοσιευστε κατι εκθετοντας συναδελφους καλυτερα θα ηταν να περιμενετε τα αποτελεσματα της προκαταρτικης ανακρισης,η αν υπαρχει τελεσιδικη αποφαση παραπομπης στο συμβουλιο πλημμελειοδικων.νομιζω οτι βιαζεστε λιγο χωρις ναυπολογιζετε οτι θιγονται και διακυβευονται προσωπικα και επαγγελματικα συμφεροντα.εγω προσωπικα δε θα φερομουν ετσι σε συναδελφο οτι και αν ειχε κανει.προσωπικα τον εαυτο μου εβλαψα και κνενα αλλον.οσο για παραβασεις του κωδικα ιατρικης δεοντολογιας ας κοιταξει καλυτερα οκαθενας ποσο τον εχει παραβει…..

  2. θα παρακαλουσα λοιπον κυριε προεδρε,με ολο τοσεβασμο και την αγαπη που σας εχω να φροντιζετε καλυτερα και οχι απο υπερβολικο ζηλο τα θεματα των μελων του συλλογου και οχι να κοινοποιητε ενα απλο ενταλμα συλληψης χωρις να εχει ολοκληρωθει η προκαταρτικη ανακριση,ενω οεισαγγελεας με αφησε ελευθερο.σας λει κατι αυτο?

  3. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΣΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ε ΚΕΙ ΕΞΩ.ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ..ΕΤΣΙ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ.

  4. Παρα πολλοι φιλοι και συναδελφοι κυριε προεδρε θελουν να γραψουν και να απευθυνθουν σε εσας εκφραζοντας την εξης απορια.Γιατι ο κος Παπασταματακης,ασχολειτε με σενα τοσο πολυ,που το μονο που εκανες ηταν να βλαψεις την υγεια σου και την μεχρι σημερα επιτυχημενη επαγγελματικη σου καριερα,και δεν ασχολειται με τους τοσους συναδελφους μας,οι οποιοι,παραβαζοντας σαφως την ιατρκη δεοντολογια,χρηματιζονται,ενω ειναι δημοσιοι λειτουργοι,ζητωντας φακελλακια και μαλιστα εχουν και ταριφα,καθως και με εκεινους που παζαρευουν την τιμη εξετασης,προκειμενου να κοψουν αποδειξη η δεν κοβουν καθολου?μπορω να σας αναφερω αρκετους απο αυτους τους κυριους και μαλιστα υπαρχουν και οι ασθενεις που μπορουν να καταθεσουν ενορκως,εαν στοχος σας ειναι να εκθεσετε την προσωπικη μου ιστορια, για αποφυγη προς μιμιση, εχει καλως.Για οποιοδηποτε αλλο λογο το κανετε,ας το κρινουν οι αλλοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *