Νοσοκομείο Καλαμάτας. Γ.Μπέζος «Χωρίς αυτό το υπέροχο προσωπικό των Νοσοκομείων μας δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα»

ΜΠΕΖΟςΓ.Μπέζος «Χωρίς αυτό το υπέροχο προσωπικό των Νοσοκομείων μας δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα»

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 30.7.2014 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας μεταξύ του Διοικητή κ.Γεωργίου Μπέζου και του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ κ.Μιχάλη Γιαννάκου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν τα προεδρεία και των δύο Σωματείων των εργαζομένων των Νοσηλευτικών Μονάδων Καλαμάτας και Κυπαρισσίας και συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που εντοπίζονται στο χώρο της Υγείας στο Νομό Μεσσηνίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ.Μιχάλης Γιαννάκος αλλά και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων επιβεβαίωσαν ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται μία μεγάλη συλλογική προσπάθεια που έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν επιτευχθεί σημαντικά βήματα προόδου και αναβάθμισης τόσο σε ιατροτεχνολογικό όσο και σε ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Ωστόσο κατέθεσαν με έντονο τρόπο το θέμα της στελέχωσης τόσο σε νοσηλευτικό όσο και σε παραϊατρικό προσωπικό δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται αθρόες αποχωρήσεις-συνταξιοδοτήσεις και μηδενικές προσλήψεις.

Ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γεώργιος Μπέζος από την πλευρά του δήλωσε:

« Σήμερα είχα την χαρά να δεχθώ τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και μαζί με τους συνεργάτες μου-εκπροσώπους των δύο Σωματείων να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο Νοσοκομεία. Θέλω να δηλώσω για ακόμη μία φορά: ότι έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της προσπάθειας αυτού του υπέροχου προσωπικού. Χωρίς αυτό το προσωπικό δεν θα είχαμε επιτύχει τίποτα και θα είμαστε απλά διαχειριστές μίας μίζερης καθημερινότητας.

Προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Αυτά έχουν οι ζωντανοί οργανισμοί και οι συλλογικότητες. Το ζητούμενο όμως είναι να υπάρχει η διάθεση εκείνη να τα παλέψεις και να οδηγήσεις τα πράγματα μπροστά. Και αυτό επιτυγχάνεται με συζήτηση, με συνέργεια και δημιουργική συνεργασία. Και νομίζω ότι αυτό το έχουμε κατακτήσει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό των δύο Νοσοκομείων και των δομών ευθύνης τους.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *