Μεσολόγγι: Επεισόδια στο νοσοκομείο μετά την απομάκρυνση καρδιολόγου

07_28_2014_20_16_28 Οι κάτοικοι της πόλης και το σωματείο των εργαζομένων μιλούν για απαξίωση του ιδρύματος και εγκατάλειψη
Επεισόδια ξέσπασαν σήμερα στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου όταν κάτοικοι της πόλης και εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ζήτησαν εξηγήσεις από τον διοικητή του ιδρύματος για την απόφασή του να μετακινήσει έναν καρδιολόγο από το Μεσολόγγι, προκειμένου να καλύψει τις εφημερίες της καρδιολογικής του Αγρινίου.

Παρών στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε το σωματείο των εργαζομένων ήταν και ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος ο οποίος κατά τη διάρκεια των ομιλιών που γίνονταν στην είσοδο του νοσοκομείου, είχε συνάντηση με το διοικητή Γ, Κυριακόπουλο με την παρουσία εκπροσώπων και άλλων φορέων. Όταν, όμως, στη συνάντηση αυτή θέλησε να παραβρεθεί και ο πρόεδρος του07_28_2014_20_15_49 Σωματείου Εργαζομένων Δ. Τουμαράς, ο διοικητής του απαγόρευσε την είσοδο, πράγμα που ο κ. Τουμαράς γνωστοποίησε στο συγκεντρωμένο πλήθος. Στο άκουσμα αυτό αρκετοί πολίτες εξαγριώθηκαν για τη στάση του διοικητή και κινήθηκαν απειλητικά προς το γραφείο του, όπου με φωνές έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, με άγριες διαθέσεις.

Στη συνέχεια κλήθηκε και η αστυνομία, ενώ μετά από αρκετή φασαρία στο γραφείο του διοικητή, ο κ. Κυριακόπουλος βγήκε έξω και μίλησε στους συγκεντρωμένους, λέγοντας ότι γίνεται προσπάθεια να στελεχωθεί το νοσοκομείο και ότι η τοπική κοινωνία πρέπει να παλέψει 07_28_2014_20_15_45nosokomeio-mesologgiou-7γι’ αυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *