Συγχαρητήρια Βλασταράκου στους γιατρούς του «Χατζηκώστα»

χατζηκ.Στην πολύωρη επέμβαση στο χέρι του 3χρονου παιδιού, που ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα στο σπίτι του το περασμένο Σάββατο και στέφθηκε με επιτυχία, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος.

Την επίπονη και πολύωρη μικροχειρουργική επέμβαση για την επανασύνδεση και την ανάταξη του ακρωτηριασμένου άνω άκρου του παιδιού έφεραν σε πέρας γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Χατζηκώστα».

Ο κ. Βλασταράκος δήλωσε: «Νιώθουμε την υποχρέωση να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους ιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων “Χατζηκώστα”, οι οποίοι, υπό τις γνωστές σε όλους μας αντίξοες συνθήκες, επέτυχαν να χαρίσουν την υγεία στον μικρό τραυματία, αλλά και τον θαυμασμό της κοινωνίας στο σύνολο του ιατρικού σώματος της χώρας μας.

Οι επιτυχείς προσπάθειες των ιατρών του Νοσοκομείου “Χατζηκώστα” ενδυνάμωσαν την ιερή σχέση εμπιστοσύνης ιατρού – ασθενή, την οποία θα πρέπει όλοι μας να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού, και έστειλαν προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα ότι ο ιατρός πασχίζει πρωταρχικά για την υγεία και το καλό του ασθενή του».

Read more: http://www.newsbomb.gr/

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Σε χειρουργική επέμβαση που κράτησε 12 ώρες υπεβλήθη το τρίχρονο αγόρι, το χέρι του οποίου ακρωτηριάστηκε σε ατύχημα που είχε με το πλυντήριο του σπιτιού στα Σύβοτα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν το μικρό αγγελούδι ξέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του και έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο ρούχων την ώρα που βρισκόταν σε λειτουργία, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε σε ιδιώτη γιατρό της περιοχής, ο οποίος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, Χατζηκώστα.

Σύμφωνα με το epiruspost, το χέρι του παιδιού ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Άμεσα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου με τους γιατρούς για 12 ώρες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να του σώσουν το χέρι. Τελικά, η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχημένη, ωστόσο οι επόμενες ημέρες όμως είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το παιδί.

«Το Νοσοκομείο ήταν σε πλήρη ετοιμότητα από την στιγμή που ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό. Έγινε η απαραίτητη προετοιμασία μέχρι να φτάσει το παιδάκι και με τον ερχομό του μπήκε στο χειρουργείο. Το Νοσοκομείο, η Κλινική και όλο το προσωπικό ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό και με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα αισιοδοξούμε για την έκβαση της επέμβασης», δήλωσε στο Epiruspost.gr ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λάμπρος Γεωργόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *