«Πράσινες» αιχμές κατά της αξιολόγησης! Τα κομματικά ρουσφέτια και η αντικειμενικότητα στο ΕΣΥ

GeorgakopoulosGΤο να υποστηρίζει ένας απλός πολίτης ότι η αξιολόγηση ειδικά στο ΕΣΥ έχει πολλά αγκάθια, είναι μάλλον φυσιολογικό. Το να το υποστηρίζει όμως ο διευθυντής του γραφείου του «πράσινου» αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου, σίγουρα λαμβάνει άλλη διάσταση.
Κι ενώ η μάχη για την αξιολόγηση στο δημόσιο τομέα φυσικά και στα νοσοκομεία είναι σε εξέλιξη με την κυβέρνηση, ένα αιχμηρό άρθρο του Διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου, Γεώργιου Γεωργακόπουλου έρχεται μάλλον να ταράξει την… υποχρεωτική κυβερνητική συνοχή.

Ο κ.Γεωργιακόπουλος που είναι στέλεχος του υπουργείου Υγείας εδώ και πολλά χρόνια και με σπουδές που δε συναντά κανείς εύκολα στο δημόσιο τομέα, τάσσεται εναντίον της αξιολόγησης όχι γενικά αλλά με τον τρόπο που επιχειρείται σήμερα να εφαρμοσθεί.
Αναφέρεται στους κομματικούς διορισμούς, στις αλλαγές στρατιών που γίνονται κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση ενώ περιγράφει εκτός από τα αγκάθια ακόμη και όσα θα έπρεπε να γίνουν πριν την περιβόητη αξιολόγηση.

Περί αξιολόγησης στο Δημόσιο: μια συζήτηση εκτός πραγματικότητας

Αξιολογηση γεωργακοπουλος         κλικ εδω

http://www.iatropedia.gr/articles/read/6984

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *