Λεωνίδας Γρηγοράκος.Διαψεύδω τον κ. Βαρνάβα για το εισιτήριο των 5 ευρώ!

γρηγορρακοςΤην δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρη Βαρνάβα, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να μετατρέψει τους γιατρούς του ΕΣΥ σε εισπράκτορες του εισιτηρίου των 5 ευρώ για την προσέλευση στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και τα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ όλης της χώρας, επιχειρεί να διαψεύσει την Τρίτη 22 Ιουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του στο ygeia360.gr, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος τονίζει τα εξής: “Διαψεύδω κατηγορηματικά τον κ. Βαρνάβα, εάν ισχυρίζεται ή υπονοεί ότι υπάρχει εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για την μετατροπή των νοσοκομειακών γιατρών σε εισπράκτορες του εισιτηρίου των 5 ευρώ από τους προσερχόμενους στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και τα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ. Ο κ. Βαρνάβας γνωρίζει, μάλιστα, πολύ καλά ότι η προσωπική πολιτική μου θέση είναι να επανεξετασθεί από την κυβέρνηση η υποχρέωση των προσερχομένων στην καταβολή του εισιτηρίου των 5 ευρω. Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας γνωρίζει πολύ καλά τον άοκνο αγώνα και το φιλότιμο καθημερινό έργο των γιατρών του ΕΣΥ, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς, υπό αντίξοες συνθήκες και με περικεκομμένες αμοιβές”

http://www.ygeia360.gr/el/health-politics/item/12280-lewnidas-grhgorakos-sto-ygeia360gr-diapse%CF%8Ddw-ton-k-barnaba-gia-to-eisithrio-twn-5-eyrw

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *