Ο MEDISYN δίπλα στον Εργαστηριακό Ιατρό με τη νέα του επικοινωνιακή καμπάνια

online_servicesΜε κίνητρο τις ανάγκες των ιατρών για την αντιμετώπιση των συνθηκών που διαμορφώνονται στο νέο τοπίο της ΠΦΥ, ο MEDISYN, παρουσιάζει τη νέα εταιρική του επικοινωνία για το 2014 και ξεκινώντας τον μήνα Μάιο υποστηρίζει επικοινωνιακά την αξία του ιατρικής ειδικότητας του Εργαστηριακού Ιατρού με το μήνυμα «Εξατομικευμένη Διαγνωστική Ανάλυση από τον ιατρό-μικροβιολόγο».
Το μήνυμα αυτό αποτυπώνει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας, η οποία στηρίζει τον θεσμό του εργαστηριακού ιατρού, μέσω της προσωπικής αξιολόγησης των αποτελεσμάτων, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην διαγνωστική και ιατρική σύσταση για κάθε εξεταζόμενο ως ξεχωριστή περίπτωση.
Η Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του MEDISYN Kα Ράνια Μπατή, δήλωσε σχετικά:
« 19 χρόνια στον χώρο της Υγείας ο MEDISYN έχει κάνει άλματα μπροστά όσον αφορά στη έρευνα και ανάπτυξη των παρεχόμενων ιατρικών του υπηρεσιών, στη δημιουργία καινοτόμων και χρηστικών λύσεων για τα ιατρεία μέλη του, στην τιμολογιακή του πολιτική και στην εξυπηρέτηση των μελών και συνεργατών του. Ο MEDISYN αφουγκράζεται την καθημερινότητα των πελατών του, ακούει τις ανάγκες τους και ανταποκρίνεται σε αυτές με ευέλικτες λύσεις, χρηστικά εργαλεία και αποτελεσματικές συμφωνίες και συνεργασίες διασφάλισης «λειτουργικής βιωσιμότητας». Σε μία ιδιαίτερα ευμετάβλητη αγορά, στόχος μας είναι να είμαστε η πρώτη επιλογή των διαγνωστικών ιατρείων που χρειάζονται ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, καθολική εμπειρία σε όλα τα επίπεδα, γιατί γνωρίζουμε ότι ΜΑΖΙ με τα μέλη μας είμαστε πιο δυνατοί».
Καταχωρήσεις στον έντυπο τύπο πανελλαδικής εμβέλειας και ραδιοφωνικά σποτ σε σταθμούς υψηλής ακροαματικότητας είναι πλέον στον «αέρα»
www.medisyn.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *