Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Φάκελος αξιολόγηση – Δεν υπάρχει ανεπαρκής εργαζόμενος

παναρκ.συνελευσηΑναστάτωση έχει προκαλέσει η αξιολόγηση στους εργαζόμενους και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Οι ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, έτσι την Πέμπτη 17 Ιουλίου βρέθηκε στην Τρίπολης ο οργανωτικός γραμματέας ΠΟΕΔΗΝ Γιάννης Λαζαρίδης ο οποίος τους ενημέρωσε και τους κάλεσε να πάρουν μια απόφαση.

Στην έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων ήταν και η πρόεδρος των εργαζομένων Παναρκαδικού Νοσοκομείου Αδαμαντία Σαραντοπούλου, η οποία ανέφερε ότι θεωρούν πολύ προσβλητικό το γεγονός να μπαίνει ποσόστωση. Με την ποσόστωση το 60% των εργαζομένων κρίνεται ως μέτριοι, το 15% ως ανεπαρκείς και μόλις το 25% ως άριστοι. Δεν υπάρχει ανεπαρκής υπάλληλος τόνισε στις δηλώσεις της, καθώς αυτή τη στιγμή τα νοσοκομεία υποστελεχώνονται .

 

Στο Παναρκαδικό νοσοκομείο ήδη η παθολογικη και η καρδιολογικη, αντιμετωπιζουν σοβαροτατο προβλημα. Κλείνοντας η κ. Σαραντοπούλου είπε ότι δεν είναι αντίθετοι με τον αξιολόγηση, αλλά με την υποχρεωτική ποσόστωση.

 

Στη συνέχεια ο κ.Λαζαρίδης μιλώντας στην κάμερα του ArcadiaPortal ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι καλούνται να παραδώσουν τα φύλλα αξιολόγησης. Η ομοσπονδία όπως μας ενημέρωσε έχει πάρει τις αποφάσεις της. Το 80% των νοσοκομείων της Ελλάδας δε παρέδωσαν τα φύλλα αξιολόγησης ούτε καν στους εργαζόμενους. Στο Παναρκαδικό τα φύλλα έχουν δοθεί στους εργαζομένους, οι οποίοι πιέζονται όπως ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης να τα παραδώσουν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι την Τετάρτη 23 Ιουλίου, όλα τα διοικητικά συμβούλια θα βρεθούν έξω από το Υπουργείο και θα κάψουν συμβολικά τα φύλλα της αξιολόγησης. Έπειτα ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα καλέσουν τον Υπουργό να προχωρήσει ο ίδιος στην αξιολόγηση τους.

 

http://www.arcadiaportal.gr/news/fakelos-aksiologisi-den-uparxei-aneparkis-ergazomenos-sto-panarkadiko-nosokomeio-video

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *