Με διευρυμένο ωράριο οι μονάδες του ΠΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη

πεδυΜε πιο ευρύ ωράριο και με επιπλέον ειδικότητες λειτουργούν δύο μονάδες του ΠΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης των πολιτών ακόμα και χωρίς ραντεβού.

Η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας στην προσπάθειά της να βελτιώσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, προχώρησε σε αναβάθμιση της Μονάδας Υγείας Πύλης Αξιού και του πολυϊατρείου της οδού Αγγελάκη, όπου υπάρχουν στη διάθεση των πολιτών όλες οι ειδικότητες και παρέχονται υπηρεσίες σε διευρυμένο ωράριο από τις 7 πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

 

Μετατροπές παρουσιάζει ο τρόπος με τον οποίο θα κλείνονται τα ραντεβού, αφού οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στη γραμματεία των μονάδων υγείας, εκτός των πενταψήφιων αριθμών ή να κλείνουν επί τόπου ραντεβού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωσ της 3ης ΥΠΕ «η αναβάθμιση των δύο μονάδων του ΠΕΔΥ έγινε με στόχο να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες ασθενών με ήπιας βαρύτητας συμπτώματα, έτσι ώστε να μην καταφεύγουν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία και να εξυπηρετούνται γρηγορότερα.

 

Οι αλλαγές αυτές ισχύουν από 15 Ιουλίου και σε μηνιαία βάση θα αξιολογούνται τα αποτελέσματα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες στο μέγιστο δυνατόν».

http://www.zougla.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *