Πάτρα: Υποδοχή με… παράπονα στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο

12:01 Έγρηγορακοςντονα παράπονα συμπολιτών δέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα, στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

Ασθενείς που τον συνάντηση επισήμαναν μεταξύ άλλων τα προβλήματα που υπάρχουν με τις τιμές των φαρμάκων καθώς και τις ελλείψεις που υπάρχουν σε φάρμακα στο Νοσοκομείο.

Τον κ. Γρηγοράκο συνοδεύει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτης Κατσίβελας.

9:50 Στην Πάτρα σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος παρίσταται στην σύσκεψη στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στην οποία μαζί με τους διοικητές των Νοσοκομείων του Νομού Αχαϊας, θα συζητηθούν τα προβλήματα και οι ελλείψεις που υπάρχουν, καθώς και τρόποι αντιμετώπισής τους.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας θα επισκεφτεί και τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, το ΠΓΝΠ, τον Αγ. Ανδρέα και το Καραμανδάνειο προκειμένου να έχει ιδίαν άποψη για την λειτουργία τους.

Ο κ. Γρηγοράκος καλείται να δώσει απαντήσεις στα φλέγοντα προβλήματα της υγείας, κυρίως σε ότι αφορά στις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό, καθώς και σε άλλα σοβαρά ζητήματα που έχουν ανακύψει.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την επίσκεψη Γρηγοράκου στην Πάτρα την προκάλεσε η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με την επιλογή του Διευθυντή της Παθολογικής του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *