Στα άκρα η κόντρα υπουργείου Υγείας και εργαζομένων για την αξιολόγηση

αξιολογησηΑντιδράσεις προκαλεί στην Υγεία η αξιολόγηση γι’ αυτό και έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του υπουργείου και των γιατρών για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε ότι η αξιολόγηση είναι πρόσχημα για απολύσεις.

«Θα έπρεπε ο κ. Βορίδης να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι και να καταδικάσει τις ενέργειες της τρόικας», είπε ο κ. Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Ξέρει πολύ καλά ο κ. Βορίδης ότι αυτά που κάνουν οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ αν πήγαιναν να τα κάνουν στα δικά τους νοσοκομεία, θα τους είχαν πάρει με τις λεμονόκουπες».

Από την πλευρά του πάντως ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ξεκαθάρισε ότι η αξιολόγηση δεν θα φέρει απολύσεις. Και για να τεκμηριώσει τη θέση του, επανέλαβε ότι θα γίνουν περίπου 3.000 προσλήψεις στα νοσοκομεία.

«Αμφισβητώ ότι θα γίνουν απολύσεις και κάποιος έχει ενημερώσει τους εργαζομένους άσχημα. Δεν θα υπάρξει κύρωση για όσους έχουν αρνητική αξιολόγηση», τόνισε ο κ. Βορίδης.

 

Tμήμα Ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *