ΥΥΚΑ.Προκήρυξη κενών και κενούμενων θέσεων Γ.Ν-Κέντρων Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ-Κέντρων Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ- Περιφερειακών Ιατρείων, Ειδικών Περιφεριακών Ιατρείων και πλοίων 4-7-2014

ΥΥΚΑ1Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 7η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 21η Ιουλίου ημέρα Δευτέρα. Αιτήσεις που θα κατατεθούν μετά την 21η Ιουλίου είναι εκπρόθεσμες και δεν λαμβάνονται υπόψη.

1.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ), ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΗΤΕΙΑ
2.Ειδικευόμενοι ιατροί, που κατέχουν θέση με παράταση, μπορούν να λάβουν μέρος στην παρούσα πρoκήρυξη, το ίδιο ισχύει και για τους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου που υπηρετούν με παράταση της θητείας τους.
3.Ιατροί που είχαν καταθέσει αιτήσεις για την συμμετοχή τους σε προκηρύξεις – προσκλήσεις ενδιαφέροντος από το 2010 μέχρι και σήμερα ( θα αναφέρεται στην αίτησή τους σε ποια προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος είχαν λάβει μέρος), θα καταθέσουν μόνο συμπληρωματική αίτηση χωρίς να επισυνάψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εκτός αυτών που ήταν ελλιπή).
4.Τα αναγραφόμενα στοιχεία στην αίτηση – υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος αταχωρούνται ως έχουν,εκτός εάν από τον έλεγχο της υπηρεσίας προκύψουν διαφορετικά στοιχεία.

ΠΡΟΚ 4-7-2014  κλικ εδω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *