Αδιέξοδη η κατάσταση που επικρατεί στην Ν.Μ.Μεσολογγίου

μεσολογγι νοσ.Κύριοι

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι Διευθυντές και υπεύθυνοι λειτουργίας τμημάτων της Ιατρικής Υπηρεσίας λαμβάνοντας υπ’οψιντην κατάσταση που επικρατεί στην στελέχωση της Ιατρικής υπηρεσίας και με αίσθημα ευθύνης δηλώνουμε τα κάτωθι:

Η Ν.Μ Μεσολογγίου αντιμετώπιζε ανέκαθεν προβλήματα στελέχωσης της Ιατρικής Υπηρεσίας τα οποία έχουν γίνει γνωστά σε όλα τα επίπεδα της Ιεραρχίας.

Σήμερα η κατάσταση όσον αφορά την στελέχωση της Ιατρικής Υπηρεσίας είναι χειρότερη από ποτέ με αποτέλεσμα από τον επόμενο μήνα Αύγουστο τα πράγματα θα γίνουν τραγικά δεδομένου ότι η Παθολογική κλινική θα μείνει με τρεις ειδικευμένους από τα Κ.Υ, η Καρδιολογική κλινική θα μείνει με τρεις ειδικευμένους ιατρούς ,ο χειρουργικός τομέας θα μείνει με τρεις ειδικευόμενους, το Μικροβιολογικό εργαστήριο με έναν ειδικευμένο ιατρό το Αναισθησιολοικό τμήμα με έναν ειδικευμένο ιατρό (1500 αναισθησιολογικές πράξεις ετησίως) Αδυναμία λειτουργίας του Μ-Γ λόγω μη κάλυψης από Παιδίατρο και τέλος η Μονάδα τεχ. Νεφρού σιγά σιγά κλείνει! Θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι από τους οκτώ (8) ιατρούς που έχουν κριθεί και επρόκειτο να προσληφθούν δεν έχει προσληφθεί κανένας Στην τελευταία προκυρηξη για Επικουρικούς καλύπτονται κενά που δημιουργούνται από τις αποχωρήσεις άλλων Επικουρικών (δηλ καμία μεταβολή)

Ανοικτή ιατρών epist. mesoll.            κλικ εδώ

 

One thought to “Αδιέξοδη η κατάσταση που επικρατεί στην Ν.Μ.Μεσολογγίου”

  1. Και εγώ που νόμισα ότι αν γυρίζαμε στην δραχμή θα είχαμε όλα αυτές τις τραγικές ελλείψεις που διαπιστώνουμε τα τελευταία 4 χρόνια με το ευρώ!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *