Ευρωπαϊκή Ημερίδα με θέμα «Προώθηση Εμβολιασμών στους Επαγγελματίες Υγείας»

ΠΡΟΛΙΨΙΣΑγαπητοί κύριοι,

Παρακαλώ βρείτε επισυναπτόμενα πρόσκληση και προκαταρκτικό πρόγραμμα για την Ευρωπαϊκή Ημερίδα με θέμα «Προώθηση Εμβολιασμών στους Επαγγελματίες Υγείας» που διοργανώνει το  Ινστιτούτο Προληπτικής Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis.

Η ημερίδα, που πραγματοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προώθηση Εμβολιασμών στους Επαγγελματίες Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης – HProImmune», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, και ώρα 08:30 π.μ., στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθ. Διάκου 28 – 34, Αθήνα.

 

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Έλενα Δημητρακοπούλου, MA

Διευθύντρια Διοικητικής Διαχείρισης & Υποστήριξης

 

Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής & Εργασιακής Ιατρικής

Φραγκοκκλησιάς 7, 15125, Μαρούσι

Τηλ: 210 6255700 (εσωτ. 115)

Φαξ: 210 6106810

Email: e.dimitrakopoulou@prolepsis.gr

www.prolepsis.gr

Agenda_EUInfoDay_HProImmune_draft                 ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Invitation_EU Info Day_final       ΚΛΙΚ                     ΕΔΩ

Σας προσκαλούμε στην Ευρωπαϊκή Ημερίδα με θέμα «Προώθηση Εμβολιασμών στους Επαγγελματίες Υγείας» την Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014, και ώρα 08:30 π.μ., στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, Αθ. Διάκου 28 – 34, Αθήνα.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν εμπειρογνώμονες από Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ. Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προώθηση Εμβολιασμών στους Επαγγελματίες Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης – HProImmune» και η εμπειρία κρατών και οργανισμών στην προώθηση του εμβολιασμού του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

Το πρόγραμμα HProImmune συντονίζει το Ινστιτούτο Prolepsis και υλοποιείται με τη συμμετοχή 12 οργανισμών από 8 χώρες της Ε.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες http://www.hproimmune.eu/ και http://www.prolepsis.gr/new/gr/Projects/35/Promotion-of-Immunization-for-Health-Professionals-in-Europe–HProImmune.html.

Π.Α. έως Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, στο τηλέφωνο 210 6255700 (Έλενα Δημητρακοπούλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *