Άδωνι Γεωργιάδη. Από τον Ελληνικό λαό, πότε θα ζητήσεις συγνώμη;

αδωνις γ. copyΔηλώσεις Άδωνι για την αποπομπή του από ΥΥΚΑ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνσή μου από το υπουργείο Υγείας ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός. Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά, που αδικεί πάρα πολύ τον εαυτό μου. Έχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να του ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη».

Άδωνι Γεωργιάδη. Με αυτές τις δηλώσεις σου δείχνεις πόσο δουλοπρεπής είσαι. Αυτοεξευτελίστηκες έδειξες πόσο εξαρτημένος είσαι από την εξουσία και την δημόσια προβολή. Ο μνημονιακότερος κατά δήλωση σου υπηρέτης της ανθελληνικής τρόικας, νοιώθεις ότι σε έστυψαν σαν λεμονόκουπα και ότι σε πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων αντιδράς δε σαν μικρό παιδί που του πήραν το γλειφιτζούρι από το στόμα. Αυτό που πάντα θα σε συνοδεύει είναι η δουλοπρέπεια σου σε κάθε μορφή εξουσίας γιατί μόνο από εκεί μπορεί να επιβίωσης πλέον πολιτικά, σε δοτές θέσεις, γιατί ο Ελληνικός λαός σε έχει συνδέσει σαν τον χειρότερο υπουργό υγείας. Είσαι αυτός που διέλυσε την δημόσια υγεία και συνέβαλε στα μέγιστα στην κατάρρευση του κοινωνικού κράτους. Η αλαζονεία σου, η εγωπάθεια σου και η συνεχής αυτοπροβολή σου στα ΜΜΕ επί παντός επιστητού σε καθιέρωσαν σαν τον πλέον γραφικό και επικίνδυνο υπουργό που πέρασε από το ΥΥΚΑ.

Στην απολογία σου προς το αφεντικό σου λες ότι “ίσως και λόγω ηλικίας παραμένεις υπερβολικά συναισθηματικός, με συνέπεια να χάνεις κάποιες φορές τον έλεγχο των αντιδράσεών σου.” Να υποθέσουμε ότι και ο Ελληνικός λαός πρέπει να σε συγχωρέσει λόγω ηλικίας; Όχι κύριε, ήσουν αδίστακτος, ένα εκτελεστικό όργανο, ξένων συμφερόντων, έδρασες προγραμματισμένα έχοντας σαν σκοπό την διάλυση της ΔΥ και την παράδοση της σε σκοτεινά, ιδιωτικά, οικονομικά συμφέροντα. Το μόνο που ποτέ δεν σε απασχόλησε ήταν το συμφέρον του Ελληνικού λαού.

Στο καλό και συγνώμη μην ζητάς από το πρόσκαιρο αφεντικό σου. Από τον Ελληνικό λαό να ζητήσεις συγνώμη. Αυτός είναι το αφεντικό σου.

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *