Διημερίδα με θέμα: Καινοτομία στις Υπηρεσίες Υγείας – Κοινωνική Ευθύνη των Φορέων Υγείας, 11-12/06/2014, Λάρισα

ÅÎÙÖÕËËÏκλικ στην εικόνα
Αγαπητoί Συνάδελφοι,

Με ιδαίτερη χαρά σας γνωστοποιήσουμε τη διοργάνωση της Διημερίδας με Τίτλο: «Καινοτομία στις Υπηρεσίες Υγείας – Κοινωνική Ευθύνη των Φορέων Υγειάς» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Ιουνίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σωματείο Φίλων Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στόχοι της διημερίδας είναι η ανάδειξη των καινοτόμων δράσεων που εφαρμόζονται στα νοσοκομεία της χώρας μας και η παρουσίαση συγκεκριμένων καλών πρακτικών. Παράλληλα, σκοπεύει στην ανάπτυξη διατομεακών δράσεων που θα ανταποκρίνονται σε καινοτόμες τεχνολογίες παροχής υπηρεσιών υγείας σε συνάρτηση με την υπάρχουσα οικονομική κρίση και το κοινωνικό προφίλ των παρόχων υγείας.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει στρογγυλές τράπεζες, δορυφορικές εκδηλώσεις, διαλέξεις, καθώς και προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις, με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και επαγγελματιών από το χώρο της υγείας. Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, ιατρούς, νοσηλευτές, διοικητικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό και θα παρέχει μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης τόσο στο ιατρικό όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισυνάπτετε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα καθώς και τη φόρμα συμμετοχής όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση επιθυμείτε να έχετε.

Εκ μέρους των κκ.

Κομνός Απόστολος                                            Χαρίλαος Αποστολίδης

Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής                                Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

 

Διευθυντής ΜΕΘ Γ.Ν. Λάρισας                                         Υποδιευθυντής Τεχνικής Υπηρεσίας Γ.Ν. Λάρισας
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ    κλικ εδω          

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *