Τα άκουσε για τα καλά ο Άδωνις και στη Θεσσαλονίκη! Πως αντέδρασε

papagevrgioyΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Άδωνι Γεωργιάδη και στη συμπρωτεύουσα. Κατά την διάρκεια περιοδείας του στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν τα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, τα άκουσε για τα καλά από τους ασθενείς αλλά και από τους συγγενείς τους στο προαύλιο του Παπαγεωργίου!

 

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Άδωνι Γεωργιάδη στη συμπρωτεύουσα ήταν το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Κατά την έξοδο του στο προαύλιο του νοσοκομείου ο υπουργός υγείας δέχθηκε τις λεκτικές επιθέσεις από συγγενείς ασθενών αλλά και εργαζομένων οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

 

Συγκεκριμένα μια κυρία κατήγγειλε στον υπουργό ότι” άφησαν τον πατέρα μου να πεθάνει” ενώ δεν έλλειψαν και τα παρατράγουδα με τους εργαζόμενους, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον του για τις σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζει ο χώρος της υγείας.

 

Ενδεικτικό του κλίματος ο διάλογος του Άδωνι με μια άλλη κυρία η οποία τον ρώτησε γιατί είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, ενώ η ένταση αυξήθηκε όταν ένας από τους νοσηλευτές ρώτησε τον υπουργό πως δουλεύουν εργαζόμενοι χωρίς συμβάσεις, με τον Άδωνι να απαντάει ειρωνικά:

“Γιατί δεν πήρες και κανένα πανό του ΠΑΜΕ”.

 

Να σημειωθεί εδώ ότι ο εν λόγω νοσηλευτής είχε ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος υπάλληλος του νοσοκομείου το 2010.

Στη συνέχεια αναρτήθηκαν και πανό με συνθήματα ενάντια στην διάλυση του χώρους της υγείας.

http://iatropedia.gr/articles/read/6506

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.