Αναγνώριση Κλινικών Πανεπιστημιακών και Γενικών Νοσοκομείων ως κατάλληλων για την εκπαίδευση και ειδίκευση ιατρών.

νοσοκ χανιαΑναγνώριση Κλινικών Πανεπιστημιακών και Γενικών Νοσοκομείων ως κατάλληλων για την εκπαίδευση και ειδίκευση ιατρών.

Με αποφάσεις του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα, μετά από εισήγηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), αναγνωρίζεται η καταλληλότητα:

– Της Γ΄ Πανεπιστημιακής Μαιευτικής – Γυναικολογικής Κλινικής του ΓΝ Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», για την εκπαίδευση ιατρών ειδικότητας Μαιευτικής – Γυναικολογίας στους μαιευτικούς και γυναικολογικούς υπερήχους.

 

– Της Ρευματολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), για την ειδίκευση ιατρών στην ειδικότητα της Ρευματολογίας.

 

– Της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας – Αιματολογικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειον», για την ειδίκευση ιατρών στις ειδικότητες της Αιματολογίας και της Κλινικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας).

 

– Του Νεφρολογικού Τμήματος – Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) του ΓΝ Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», για την ειδίκευση ιατρών στην ειδικότητας της Νεφρολογίας.

 

Με τις συγκεκριμένες αποφάσεις τα τέσσερα Νοσοκομεία καθίστανται πληρέστερα και λειτουργικότερα ενώ παράλληλα οι ασθενείς θα τυγχάνουν εξειδικευμένης ιατρικής φροντίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *