Αιφνιδιαστικό “φύλλο πορείας” σε γιατρούς Κέντρων Υγείας για να πάνε στο ΠΕΔΥ!

pedyΑδειάζουν τα Κέντρα Υγείας για να στελεχώσουν το ΠΕΔΥ που από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του παρουσιάζει απίστευτα κενά σε γιατρούς. Αποκαλυπτικό το έγγραφο ντοκουμέντο στο iatropedia

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Γυμνό αποδεικνύεται το ΠΕΔΥ του Άδωνι Γεωργιάδη από προσωπικό. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καταδείξει ο υπουργός υγείας ότι ήταν συνεπής στις εξαγγελίες του για άνοιγμα των Πολυϊατρείων δανείζεται ιατρικό προσωπικό από τα Κέντρα Υγείας.

Ενδεικτική είναι η απόφαση του υποδιοικητής της 2 ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσου με απόφαση του που κοινοποιεί στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας καθιστά σαφές ότι θα πρέπει σε καθημερινή βάση να μετακινείται ένας γιατρός παθολόγος από το Κέντρο υγείας Σαλαμίνας στο ΠΕΔΥ Σαλαμίνας για την κάλυψη του πρωινού ωραρίου λόγω υπηρεσιακών αναγκών.

Άλλωστε οι δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές πλησιάζουν και η εντολή Σαμαρά προς τους υπουργούς τους είναι «κλείστε εδώ και τώρα τα ανοικτά μέτωπα»!

Στο πλαίσιο αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης για να μην ”διαιωνίζεται” η εικόνα των άδειων πολυϊατρείων αφού κανένας ασφαλισμένος δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί επαρκώς φαίνεται ότι ανακάλυψε τα Κέντρα Υγείας τα οποία σε αυτή την φάση φαίνεται ότι αποτελούν δεξαμενή προσωπικού για το ΠΕΔΥ.

Άσχετα αν με τον τρόπο αυτό απογυμνώνονται τα κέντρα τα οποία ούτως ή άλλως υπολειτουργούσαν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Διαβάστε τι αναφέρει στο έγγραφό του ο υποδιοικητής

;eggrafoκλικ στην εικονα

 

 

 

http://iatropedia.gr/articles/read/6393

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *