Απάντηση του νοσοκομείου «Ελπίς» σε δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας

Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», με τίτλο «Βασιλική» νοσηλεία για το δηλωθέντα ως άπορο αδελφό τουΓεωργιάδη και προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως τα πράγματα δεν έχουν έτσι, όπως ετέθησαν διότελπιςι, απλά, οι όποιοι, ανώνυμα, έκαναν τη συγκεκριμένη καταγγελία… ξέχασαν να αναφέρουν κάποιες λεπτομέρειες.

Οι δημοσιογράφοι που ανέδειξαν το θέμα δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τα πάντα… Στα χέρια τους είχαν κάποια έγγραφα, τα οποία κάποιοι τους έδωσαν επιλεκτικά…

Όντως, ο κος Αλέξανδρος Γεωργιάδης εισήχθη στο νοσοκομείο, όντας ανασφάλιστος, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας. Μετά την επέμβαση πήρε εξιτήριο ((20/03/14). Υπέγραψε την ίδια ημέρα «Υπεύθυνη Δήλωση» πως θα καταβάλλει τα νοσήλιά που του αντιστοιχούν μέχρι τέλος του μηνός Μαρτίου.

 

Τα νοσήλια πληρώθηκαν εγκαίρως και ο κος Α. Γεωργιάδης δεν φαίνεται να έχει καμία άλλη εκκρεμότητα σχ. με την νοσηλεία του στο νοσοκομείο μας. Θεωρώ, πως έγινε υπερβολικά πολύς θόρυβος για το τίποτα. Κατανοώ πως κάποιοι, για δικούς τους λόγους επιθυμούν να πλήξουν τον Υπουργό, ή το νοσοκομείο «Ελπίς» ή, ίσως, και εμένα προσωπικά. Δεν μπορώ, όμως, σε καμία περίπτωση, να καταλάβω πως οι άνθρωποι αυτοί (…στους οποίους, σε καμία περίπτωση, δεν συμπεριλαμβάνω τους δημοσιογράφους!!!), χρησιμοποιούν τόσο αθέμιτα μέσα για να πλήξουν τον αγώνα του “κοινωνικού ιατρείου” και του νοσοκομείου «Ελπίς» για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας και τολμούν να εκτοξεύουν κατηγορίες χωρίς ουσιαστική αιτία και αφορμή.

 

Τέλος, σχετικά με την περίφημη «σουίτα» που υποτίθεται ότι νοσηλεύτηκε ο κος Α. Γεωργιάδης, οφείλω να σας ενημερώσω πως είναι ένα μονόκλινο δωμάτιο (Νο8 της Β’ Παθολογικής) στο οποίο νοσηλεύονται, χωρίς διακρίσεις, ακόμα και ανασφάλιστοι, όταν υπάρχει λόγος, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο μονόκλινο του νοσοκομείου.

 

Ο όρος πολυτελής σουίτα, πιστέψτε με, είναι αστείος. Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαθέτει πραγματικά πολυτελείς μονόκλινους θαλάμους στην νέα καρδιολογική κλινική.

 

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία και πιστεύω πως η απάντηση αυτή θα βοηθήσει στο να κατανοήσουν κάποιοι πως η επιλεκτική υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων ασθενών δεν είναι πράξη που μπορεί να πλήξει αυτούς κατά των οποίων στρέφονται, αλλά αντιθέτως γελοιοποιεί αυτούς που την συνέλαβαν…

 

Θεόδωρος Γιάνναρος – Διοικητής «Ελπίς»

http://www.zougla.gr/greece/article/apantisi-tou-nosokomiou-elpis-se-dimosievma-tis-elef8erotipias

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *