Οι ειδικευόμενοι του ΓΝA «Η ΕΛΠΙΣ» συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ ΙΣΑ συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των ιατρών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εκ νέου γενική συνέλευση με την παρουσία του Προέδρου του Ι.Σ.Α. κ. Πατούλη στην οποία αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων με την μορφή επίσχεσης εργασίας, σύμφωνα με την οποία οι ειδικευόμενοι θα απέχουν από το πρωινό ωράριο και δεν θα υποχρεούνται να βρίσκονται στον χώρο εργασίας παρά μόνο όταν αρθεί η υπερημερία του εργοδότη τους.

Στην σημερινή συνέλευση ο Πρόεδρος του ΙΣΑ δήλωσε την αμέριστη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών στις κινητοποιήσεις των ιατρών του νοσοκομείου και ενημέρωσε ότι μόνο με ενωτικό πνεύμα και σύμπνοια θα καταφέρουμε να έχουν αίσια έκβαση οι κινητοποιήσεις των γιατρών μας.

Επίσης ο Πρόεδρος του ΙΣΑ προέτρεψε τους ιατρούς να απευθύνονται στη νομική υπηρεσία του ΙΣΑ για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθώς επίσης και για την δικαστική διεκδίκηση των αιτημάτων τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών θα πιέσει για την ψήφιση της τροπολογίας, η οποία θα επιλύσει το σοβαρότατο ζήτημα για την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών που ισχύει στα περισσότερα νοσοκομεία.

Αν βεβαίως κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί θα κατευθυνθούμε προς την μορφή γενικότερων και πιεστικότερων κινητοποιήσεων σε όλα τα νοσοκομεία της αρμοδιότητας του ΙΣΑ.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται στους δίκαιους αγώνες των μελών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                   ΕΥΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *