Γ.Τράγκας προς Άδωνι Γεωργιάδη: “Γιατι γλύφεις τους Γερμανούς;”

adonistragas“Γιατί γλύφεις τους Γερμανούς”; είπε ο Γ.Τράγκας στον Α.Γεωργιάδη. Σε μια εκρηκτική συνέντευξη με τον Γιώργο Τραγκα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας, μίλησε για το μνημόνιο, τους Γερμανούς, τους κομμουνιστές και τον Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης δεν έλλειψαν και οι στιγμές έντασης μεταξύ Γ. Τράγκα και Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Υπουργός Υγείας απάντησε σε όλα όσα του προσάπτουν κατά καιρούς δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «δεν γλύφω τους Γερμανούς» ενώ για άλλη μια φορά τάχθηκε υπέρ του μνημονίου και των πολιτικών που εφαρμόζονται.

Στη συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την αντιπάθειά του και την πλήρη διαφωνία του με τους κομμουνιστές ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλεξη Τσίπρα ότι υποστηρίζουν τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα που τον χαρακτήρισε εγκληματία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα και γι” αυτή την επιτυχία υπάρχουν διθυραμβικά σχόλια στον διεθνή τύπο. Αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο διαφωνούσε παλαιότερα αλλά όπως είπε «θα μείνει στην ιστορία θα έχει κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ παρά τον ανηλεή πόλεμο».

Υποστήριξε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε επί κυβέρνησης Παπανδρέου και στη συνέχεια οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο.

Υποστήριξε τις πολιτικές του μνημονίου, λέγοντας ότι τα περισσότερα από αυτά έπρεπε να τα κάναμε από μόνοι μας και όχι επειδή μας τα επιβάλλον άλλοι και δήλωσε ότι «χάρη στα λεφτά του μνημονιου έχουμε σήμερα φάρμακα».

Δείτε όλη την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στον Γιώργο Τράγκα:

crashonline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.